Tuesday, April 5, 2011

Alasan untuk pegi keje tanpa berpakaian

Tiap-tiap hari keje, mesti jenuh berdiri depan deretan baju yang bergantungan, sambil tanya diri sendiri... "Nak pakai baju apa ye arini? Semalam dah pakai baju hitam..."

Aku yang baru gak naik keje ni pun tak terkecuali.. sebab rasa baju-baju yang ada tu dah lama (cheh!alasan...).
Kalo ada uniform/baju korporat, senang... tapi padan muka takleh nak melaram dah.

Bayangkan kalo pegi keje tak payah pakai baju... Kan senang?
Tapi apa alasannya? Ni aku dah jumpa...

Work Naked


10. Confirm takde orang akan curi dah kerusi korang. Hehe.


9. Istilah “Bad hair day” akan merujuk kpd maksud yang lain. Bahahaha.


8. Diverts attention daripada perkara lain e.g. mata panda sebab tak cukup tido


7. Pen anda takkan dicuri lagi lepas orang tengok katne korang 'simpan'


6. Dalam CV, boleh tambah “Exotic Dancer”.


5. Saja nak tengok sama ke macam dalam mimpi.


4. Mesti dah takde jantan gatal nak 'look down your blouse'.


3. Masa lunch: “Laa..aku nak belanja, tapi tertinggal wallet dalam poket seluar lak.”


2. Radiation drp computer tu boleh la kot bagi badan 'tan' sikit. Tak yah sunbath.


… dan alasan utama untuk gi keje tak pakai apa-apa...(drum roll, please)


1. Kan selalu bos jerit-jerit “I wanna see your ass in here by 8:00!!!"

:P

7 comments:

  1. hahahahaha..... mengong tul alasan2nyer...

    ReplyDelete
  2. kah kah kah kahhh!!!! yang last tuuuuuu!!! :D

    ReplyDelete
  3. hahahahha


    tapi..


    sanggup ke nak buat? ;))

    ReplyDelete
  4. mak aih,..mana ko jumpa ni Belle? menareks..haha,..

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat