contact Isabelle

Hamboi hamboiii.
Tak cukup dengan baca blog, nak contact tuan blog pulak ye?
Bolehhh... bolehhh.
 Mana le tau kalau ada kemusykilan ke, soalan-soalan yang nak dikongsi ke. Ye tak?
Tak kira la soalan tentang apa pun. It could be any of these...
  • Personal
 Okay. Life aku takde la menarik sangat. Aku bukan artis pun. Hahaha. Tapi kalau nak tanya apa-apa yang aku rasa tak offensive, boleh jer.

  • Pregnancy (maklum la anak dah dua)
Nak makan apa untuk banyakkan HB, camna nak elak mual, camna nak kurus balik, cara-cara berpantang atau elak bentan, etc.

  • Breastfeeding (BF tegar sampai 2tahun+)
Maybe ada yang nak tanya tips nak banyakkan susu ke, camna nak handle EBM, cara-cara EBM storage masa travelling ke, cara-cara nak wean-off...

  • Parenting
 Haishhh..malu la pulak. Aku memang tak terer sangat bab ni. Tapi boleh la setakat nak share pengalaman, contohnya camna nak cari sitter/nursery yang sesuai, survey sekolah untuk anak, etc.


  • Life in Australia (Adelaide, Brisbane) ke
Especially untuk yang google-google dan tersinggah kat blog ni, sebelum datang study kat sini. Atau tentang visiting tempat-tempat yang aku dah pernah pegi la. Jangan la tanya tentang tempat-tempat yang aku tak pegi lagi macam Papua New Guinea atau Negara Pasir Berdengung. Hehehe


Well, I can be reached at
snowwybear@gmail.com

Kalo nak SMS/call/whatsapp, pun boleh.
Email la dulu, nanti kita tukar-tukar no.hp ye :)

Facebook?

Isabelle Is

2 comments:

  1. hai mmcner saya nk dpdtkan pants aladdin mcm dlm blog you

    ReplyDelete
  2. Hai... saya kak ina.. leh berkenalan..( sambil senyum tersimpul malu.. ).. Isma, nak number whatsapp.. bila balik mesia ni.. rindu bangaat sihh, nak pergi sana...tp tabung tak penuh2 lagi....

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat