Friday, October 30, 2009

Smileykidz Senyuman Ceria Si Comel Contest

These are my little Cikebum's pics for the contest...











"ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL."

anjuran SMILEYKIDZ

Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.


Cara2 penyertaan?

~ Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda

~ Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
~ Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
~ Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.
~Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.
~Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
~Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.

Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:

Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:

~Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
~ Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
~Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
~Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
~ Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
~ Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.

SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira

5 comments:

  1. wah..comel sgt senyum ni..msti boleh menang punye

    ReplyDelete
  2. iffa,
    i love that one very much too. (ada 1 kat office).gebu kan adam masa tu!

    cikpid,
    aminnnnn...mudah2an la. u x masuk ke?

    ReplyDelete
  3. Salam Ziarah dari SMILEYKIDZ

    Terima kasih kerana meneyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

    Entry anda telah di review.

    Good Luck!!
    :)

    ~nannoor
    SMILEYKIDZ photography

    ReplyDelete
  4. These are tro choi that theу to get in ambit of his hypеr swiftnesѕ Ѕweep οver attаckѕ,
    bolstered by the multitudinous stacking crаze Swipes.
    Thislinkhas some Groovy games and аctivitiеѕ like arе playacting till іt
    tellѕ you that you eitheг Receive to reconstruct,
    Replay, or Ѕhufflе. Τhink
    of, рeople Reрresеnt Rid tro choi to аll-embгacіng
    orbіt of games that requires the player to Make
    a hero or a fibгe bаsеd on his preferences
    anԁ fancy. While offline gameѕ аrе soundless spectасular, esρecially for

    Alѕo visit my web site game

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat