Wednesday, January 26, 2011

Dasar mulut banyak

The Wordless Wednesday entry earlier this morning (showing my big bro & I) memang x memuaskan hati. Sebab wordless kan? Dah dasar lecturer, nak membebel je kejenye...

Actually, I am supposed to start a very important task now. Tapi ada students sms tadi, cakap nak datang umah. So, tunggu je la. (alasan, Isabelle! Alasan!)

Lagipun Lil Adib ni suka sangat bau ketiak aku. Asyik nak berkepit je, membon-bon.
Nak makan pun, tak boleh feel.. macam nak tercekik rasanya.



Hmmm... aku sebenarnya tingin nak pegi bagi talk kat IMMB, as per last semester. DrWan ada bagitau diorang invite untuk bagi talk, tapi kang aku beria-ia sangat nak gi dalam pantang ni, tak elok pulak. MrHubby pun macam berat hati je.

Haihhh... kalo bab bagi talk, membebel-bebel depan orang ramai, depan students... memang aku suka.
Haa...see, I told u... dasar mulut banyak! Tu la..makan lagi tongkeng ayam banyak-banyak.

16 comments:

  1. muahaha sama la kite ek. tp aku ni bukan lecturer pun tp byk mulut camno??

    ReplyDelete
  2. weh kak, mkn tongkeng bole jd mulut byk ke?? saya pon suka tongkeng ayam la!! :O

    ReplyDelete
  3. kena elak bg anak mkn tongkeng ayam la cenggini..hahaha.. :p

    ReplyDelete
  4. Bila baca tajuk kat link.. tetiba jer terasa.. aik... cakap pasal kita ker..

    hehehe...... sekali.. ngehh..ngeh.. specis yang sama...

    ReplyDelete
  5. belle, dah abis pantang ker?

    ReplyDelete
  6. me rasa kebanykan lecturer sama spesis ie mulut byk termasuk me heheh

    belle

    nak mintak tlg vote kalau sudi. tq in advance yer
    tlg vote utk MZ!

    ReplyDelete
  7. masa aku mengandung dulu, aku ngidam nak makan tongkeng ayam..
    patutlah my nuha tak reti bercakap.boleh jadi lecturer mcm ko la kot :p

    ReplyDelete
  8. tongkeng ayam sedap ape..aku suka! hehe

    ReplyDelete
  9. btw kan, boleh ke main ajak2 je u bagi talk? bukan apa, now i pegang kelab pencinta alam at my school so kot kot boleh panggil u bagi talk kat my students tentang alam sekitar and the like ke.. lemme know

    ReplyDelete
  10. hahahaha.. ye ye buat n3 pepagi wordless.. baru suku ari dah keluar n3 baru.. :p

    i pun suka makan tongkeng ayam. :p

    ReplyDelete
  11. kak,pasni kalo kite wt program, blh la kite invite akk.. hihi

    ReplyDelete
  12. IMMB tu apa Is? believe it or not i x tau apa itu tongkeng ayam. ni br hubby explained hahah! how terrible is that!

    ReplyDelete
  13. takpe mulut banyak tapi cakap ada isi. kalau cakap kosong tu, kurengla sikit. Knur banyak mulut kalau dgn org2 yg dah kenal je. Tapi heran, masuk kelas secara automatik bercakap banyak. hehe

    ReplyDelete
  14. hahaha sib baik lecturer, if not kesian kat anak2 kena dgr mak dia bebel selalu ;p

    ReplyDelete
  15. Nape almost all blog ada entry wordless wenesday?

    ReplyDelete
  16. elyn,
    xpe.itu sebab kau pompuan.

    jiji-fify,
    tidak syak lg.

    zeta,
    i dah terlambat.lil adam mmg byk mulut.

    ayin,
    haha.kita serupaaa...

    hanz,
    belum lg..tu yg x dpt 100% approval tu.

    mamazharfan,
    ada x lecturer pendiam ek? i wonder la.

    elissmie,
    haha.i rasa la.it worked on my lil adam.

    nia,
    mmg sodap. byk kolesterol lak tu.hehe

    aida ikmal,
    buleh...i dah emel kat u.

    i sofia,
    yg byk minyak, mmg sedap.

    nurool,
    buleh..sila...sila..

    oyis,
    IMMB=Institute for medical molecular biotechnology.
    ha? u x pernah tau?

    TH,
    i jenis byk mulut wpun dgn org baru kenal. haha.bahaya kan?

    reitak,
    nasib la diorg.haha

    sal,
    saja gatal. atau saja malas buat ayat.

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat