Tuesday, January 11, 2011

I followwww....

Hnnsss...hnsss...
*tgh kontrol lobang ngidung*

Wallaweyyy...
I dapat award daripada Apak Cikidong la!!!
Special ni tau... sebab biasanya female bloggers je yang bagi. Hehe




Ucapan anda
Tima kasih la, apak cikidong ye. Ada lebih 100 orang ni follower apak yang patut dapat.
Ishh... dah la dia letak link aku kat list Blog Emak-emak Hot! :P Abis la semua oksigen aku sedut dengan lobang ngidung yang besar nih.


Berikan 4 ciri girl/boy idaman untuk dijadikan wife/husband:
Understanding, rajin, ada sense of humour, matang.
Ni yang tanya soalan ni, macam la aku tak berlaki lagi!


Berikan satu tips untuk kekalkan relationship korang dgn partner korang.
Always communicate. Sehati sejiwa mcmana pun, ada benda yang pasangan boleh misinterpret.

Pernah anda jumpa doa perdekat jodoh & putus cinta ?
Pernah jumpa, tapi aku takdela tahap loser sampai nak amalkan!


Letakkan 10 link pilihan anda & tell them that they have won this award.
  1. Jiji-Fify
  2. Zeta
  3. Iryani Noor
  4. Nurul Jannah
  5. Cik Nana
  6. P!nkerton
  7. Wan Nurul Hezrina
  8. Che Kay
  9. Zety Zin
  10. Apash
Hmmm... sebenarnya aku nak bagi kat semua followers aku, tapi kang over la pulak.

10 comments:

  1. mummy..dh xde kje ni.. maen tag2... hihi... makin beso la lobang idung kte dpt award... tq kak.. nti kita buat.. akk kna bc.. lebih2 lg part 'ciri2 lelaki idaman tu'.. nk mintk tolong akk cari kan calon..

    ReplyDelete
  2. uii,..award ni bukan pompuan yg bagi yek..kelass tuh..hehe

    Baby & Me Shopping Style Contest

    ReplyDelete
  3. Blog Emak-emak Hot? Klasss gitu!

    ReplyDelete
  4. uiks i pon dah terbabit ye hehe.. tq2 nnt kang lps meeting i buat ye. copy paste jawapan u bleyy? ;p

    ReplyDelete
  5. thanks la belle..buat susah2 aje..huhu :p

    ReplyDelete
  6. wuiyooooo!!!! nama ai first yuh!! tq mama adib! nnt saya wat entry.. :D

    ReplyDelete
  7. idong apak lagiii kembang niii hnnfhh nfhhhn fhhhhn fhhhn fhhh

    ReplyDelete
  8. ada nama aii di sitewww fuh..dah wat dah pun=)tq tq ingat kat kiter=)

    ReplyDelete
  9. wah! baru terperasan entry ni. heheeh

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat