Wednesday, January 12, 2011

Ritter Sport-sukan apa tu?




The only 'sport' that does not burn the calories, is Ritter Sport.
Ni la benda alahnya haa... Aritu kirim kat MrHubby's friend yang nak balik ke Langkawi. Sekali tersilap varian la pulak (maunye tidak..ada dalam 25 jenis semuanya).

Aku pun baru je berkenalan dengan Ritter Sport ni (adik aku, Ina yang introduce). Harus la tak ingat mana yang sedap.

Kalo tak silap, yang white choc, corn flakes, nougat, tiramisu....



Sambil aku menikmati Ritter Sport Mousse tu, tangan capai remote, tukar-tukar channel... sampai Channel E!
15 Remarkable Celebrity Body Bounce Back.
Amongst the celebrities yang pernah kurus-dan-gemuk-dan-kurus-balik are: Britney Spears, Monica Seles, Jessica Simpson.
aku tak perasan lak Jessica ni pernah gemuk


Giler ahhh.. dari perut leper, sampai jadi lapisan insulator berlapis-lapis... pastu boleh pulak kurus balik!


Tapi aku terus mencapai kepingan Ritter Sport itu... masuk ke mulut.

Tengok tu... dalam dok concern sangat boleh ke tak makan kek, aku bedal jugak. Artis-artis tu boleh la exercise bagai. Aku? Baring je sebelah Lil Adib. Cukup time, makan.
Kalo naik keje nanti aku pakai baju longgar-longgar... ehehe..faham-faham je la.

20 comments:

  1. sedapnya nampak cekelat tu. Sini takdak jual ke? Last nite baru bedal satu bar cokelat sorang2, ada satu lagi mlm ni. ngee...

    ReplyDelete
  2. wow bersusun cokelat dia. *drool*

    ReplyDelete
  3. mr bear saye yg boncet pon da kurus..

    kurus-gemuk-kurus

    yg penting kurang makan gula katanye, eksesais kene la slalu. hoho..

    ReplyDelete
  4. hahahaha ni la sport paling berbahaya utk kesihatan! ;p

    ReplyDelete
  5. eleh poyo je akak. akak tido & makan cekelat 24 hours pon gitu jugak!!! ;(

    ReplyDelete
  6. pssst...i makan moist choc.cake raya time seminggu bersalin ;) hheheee....

    ReplyDelete
  7. oit!! mkn sorang bak r sket...

    ReplyDelete
  8. soooookaaa coklat! *terliur*
    hehehehehe

    ReplyDelete
  9. suka coklat gak! psssttt.. nak sikit! hehe

    ReplyDelete
  10. eh yg pic JS tu pic masa dia gemuk ke kurus ye? hehe kompius jap.. :D

    ReplyDelete
  11. huish..sedapnye. ni kalah org tak berpantang ni. hheheh

    ReplyDelete
  12. me tak suka choc :), tp suka gak beli sbb Mr Hubby choc lover

    ReplyDelete
  13. larrr...cokelat rupanya

    whoaaa br tau jgk jesica penah gumuk.

    ReplyDelete
  14. alamak, kalau mcm Belle ni, nak naik badan pun, takde la nampak sgt kot..hehe

    Baby&Me Shopping Style Contest

    ReplyDelete
  15. ahhh choc...heavenly!

    tapi pelik I relised after AIR2 I kureng skit mkn choc! hmmmm

    you have the excuse to load the calories :)

    ReplyDelete
  16. sabel, tolong suggest coklat yg boleh bagi naik terus 20 kelo.. ada?

    ReplyDelete
  17. don't worry. makan je lah. nanti boleh share baju syam... hehehe

    ReplyDelete
  18. coklat tu mmg sedapkan..kann
    aku tau nape kau xperasan masa bila JS tu gemok..sbb kau bkn slalu pon amik tau psl dia kan..hehehe..

    ReplyDelete
  19. haaaa.. ada baper hari lagi sblom nk buat entry before-after delivery nih?? :p kikikikiki..
    makan je la. amik syarat. jgn makan kaedah melantak masa pregnant sudah ye...

    ReplyDelete
  20. Ingatkan sukan apa tadi. Sedap nya coklat, bersusu-susun ^_^

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat