Friday, April 30, 2010

Five


Five things.
  • Hi-5?
  • The Click Five?
  • Hawaii Five-O?
  • Jackson 5?
  • 5ive?
Why five? Entah la ye... jom kita tengok...

(Lady of Leisure memberi kebebasan utk buat tag ni)

FIVE names that people call you:
-Is (mostly)
-Belle (bloggers)
-Puan Is/ Madam (students)
-Comel (my boss)
-Ija/Alang (kaum kerabat)

FIVE important dates in my life:
-26 February (my birthday)
-26 November (wedding anniversary)
-18 August (MrHubby's birthday)
-18 September (Lil Adam's birthday)
-1 January (dating anniversary)


FIVE things that you did yesterday:
-hadap komputer pagi smpi petang (kursus maaa)
-bergosip dengan kawan2 baru kat tempat kursus psl sorg Ah-so
-blogging/bloghopping (wajib!)
-terhegeh-hegeh bayar e-filing (baru gelabah! :P)
-masak megi (sebab dah xde idea nak makan apa)


FIVE favourite movies:
-Ayat-ayat Cinta (a very beautiful story)
-Puteri Gunung Ledang (obses sgt, perasan PGL kah aku?)
-The Terminal (aku nanges tgk citer ni. apedaaa!!!)
-The Green Mile (Nape ntah tak pasal2 aku suka filem2 Tom Hanks)
-Enough/Tomb Raider (oh, aku suka citer yg menunjukkan ladies are tough!)


FIVE favourite hobbies:
-eating (hobi= isi masa lapang kan?)
-watching Tv/movies
-blogging (addicting la!)
-bersembang, kalo xde orang nak sembang, tido la.
-travelling (I hate packing/unpacking though)


FIVE favourite places for vacation:
Yang tak pernah pergi tapi sangat teringin nak pergi:
-UK (kalo xdpt buat PhD kat sana, at least nak jejak amik syarat)
-Great Barrier Reef (x puas2 snorkeling)
-Bali/Jakarta (aku suka Bali, tapi lakiku suka soping. Gimana dong?)
-Korea (nape ekk? Sebab ada Kelly & Wayne kot)
-Tioman (Centa, bila nak pi sana?)
-Bukit Tinggi (bukan Jusco kat Klang tu ye. Ye, aku tau org ckp situ boring)


FIVE reasons you answers the survey:
-Saja gatal
-Bcoz I love tags (xkena tag pun, sibuk nak buat)
-xde keje. Eh, ada berlambak exam paper nak mark!
-Senang
-Sebab Lady of Leisure cakap, sapa belum buat...feel free utk buat.


FIVE persons to tag:
-ELIZA kru
-Salldan
-Adia Princesskoda
-Mommyyen
-Hah! Tu yang dok baca tu. Toksah dok ngelat. (hehe. ingat selamat ye?)

8 comments:

  1. mambo number 5...(tiber2 hik3 )

    ReplyDelete
  2. elya elmo,
    sila..sila..join tag nie

    ReplyDelete
  3. @Belle,
    nasib baik aku tak kene dgn LoL. hehehehe. Eh tioman best giler oi. Ko tak yah nak snorkelling tgh laut tepi pantai tu dah berlambak ikan cantik2 tau!

    ReplyDelete
  4. ciklilyputih,
    wpun x kena tag dgn LoL, kau tetap kena buat..sebab aku dah tag org yg membaca..hehe

    ReplyDelete
  5. Ayoyoyoyo....lu tag gua:>

    nnti gua layan k. Tungguuuu....

    ReplyDelete
  6. Okeh aku buat! hahahah@!~ ko patut tambah tang date tu 5 DECEMBER birthday akuk!

    ReplyDelete
  7. hehe... bukit tinggi best beb i suke... maklum la i kan jiwang haha...

    ReplyDelete
  8. yea yea dapat tag..suka dapat tag =)
    bereh..nnt i laksanakan tanggungjawab itu ekekke

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat