Thursday, April 22, 2010

1 is not enough

One day, as I fetched Lil Adam after work...

As he got into the car, he saw...

video

Alamak, terputus pulak video nih.


video

Okay...baca doa. Eh, nape sapu muka macam tu?
Lawak la Adam nie.


I left him in the car to buy some groceries. And as I got into the car again...
video

Ooo... geng dengan Mama la nie. Satu mana cukup kan?

11 comments:

  1. mmm sedapnye. Auntie nak sikit boleh Lil. Adam? hehe

    ReplyDelete
  2. temp.housewife,
    kalo fav dia, x tentu dia murah hati nak bagi...

    ReplyDelete
  3. J.Co Donuts! Yummmm, my favourite!! Aunty Hanz want the White Chocolate one, can or not, Adam? ;>

    ReplyDelete
  4. adam, one jco donut for aunty lady plis, tak lunch lagi ni

    ReplyDelete
  5. sooo cute!adam sangat bijak!
    *sangat suka cara dia jawap soalan u*

    errr donut yang u choose tu sama cam yang i slalu makan jek!*sangat suka*

    ReplyDelete
  6. sooooooo cute!!!!
    pandai la adam nih.... plus, he is so menjaga kebersihan ekk... bagus betul! haha.....

    ReplyDelete
  7. penuh palm lil Adam satu donut tu hik3x

    ReplyDelete
  8. hanz,
    mulehhh..muleh...
    adam bagi bekas adam gigit ye?

    lady,
    bila aunty nak blanja adam nie?

    munira,
    ye ke? buleh la kita buat rombongan ke jco lps nie.

    fizamior,
    pembersih tak agak2. nak mkn lagi pun, nak basuh tangan.

    yatie chomeyl
    a'ah. penuh sebijik dlm tangan.

    i_sofia,
    aminnn...

    ReplyDelete
  9. awwww.. so clever! ;) aunty aida loikee hihihi

    ReplyDelete
  10. aidaikmal,
    amin...aminnnn....mudah2an masin mulut aunty aida.

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat