Thursday, February 7, 2013

Lebai separa

Tengok la Lil Adib si Lebai Separa ni.




Kenapa separa je lebainya?
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

 
 


Puas jadi lebai, jadi robot pulak. 

Dia just guna kotak mainan hadiah birthday dia aritu. Ish..ish ish...



 


MrHubby cakap Tomeyto (Lil Adib) ni lebih manja dari Cikebum (Lil Adam) dulu. 
Tapi aku selalu lebihkan Lil Adam, kata MrHubby la. Aku pun tak perasan.

 

 Apa pun, yang aku perasan, cara sengih masing-masing memang saling tak tumpah macam err... err... macam yours truly. Ehehehe. Kan?



 

11 comments:

  1. Replies
    1. rindu ada makna ni qlod.
      hehehe.mcm le akak xtau

      Delete
  2. lebai sexy namanye tu..dua2 senyum mcm mama dorang..larikkk..haha..

    ReplyDelete
  3. hmhh,,,i pun sama..lebih manjakan d eldest.so the 2nd banyak husband yg handle so sbnrnya dia pun nak manja dgn i cuma sbb dia dah biasa depend pd papa dia (lelaki kan less sensitive/ kurang memanjakan) kita x nampak laa the 2nd tu manja! but i believed they manja in their own way n only the closest yg aware...sian pulak!! :(

    ReplyDelete
  4. muke awakla..sengihan tu sama sgt.hehe

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat