Friday, February 15, 2013

Boleh ber-romantika di balcony :)



Alhamdulillah... selesai jugak akhirnya.

Walaupun terpaksa deal dengan andalusia yang annoying ittew, settle jugak dengan bantuan Jaslina.
Dan ada hikmah jugak dulu aku tak buat loan sama-sama dengan MrHubby untuk beli rumah lama. So, sekarang dapat la lagi sebijik. Hehehe.

the would-be view from our balcony


InsyaAllah, balik Malaysia nanti boleh la duduk kat balcony menghadap KLCC sambil sembang-sembang dengan Cinta.

Walaupun jauh dan saujana mata memandang, tapi kira okaylah tu sebab kalau ada fireworks sempena New Year, aku yang malas bersesak dengan crowds ni masih boleh tengok jugak twin towers tu secara live.
Tak payah make-up mampan-mampan sebelum keluar, sambil pakai baju kelawar pun boleh... sambil bogel pun boleh tengok dari balcony. Hahaha.

Tak gitu, Cinta?



9 comments:

  1. area ampang ko beli ek... cantik gak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh..aku tidak le kaya cenggitu smpi mampu beli yg kat ampang

      Delete
  2. Aku jugak yg tak berumah..ntah mana nk settle down pun tak tau..huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko xpe..nnt abah kau wariskan rumah banhlo dia tu kat kau. Cuma akan jd tmpt bkumpul la kan.hehe

      Delete
  3. Wah wahhhhhhh! Pasni klu aku sesat kt kl nun boleh singgah la ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni bkn kat KL no. Kat shah alam...tp leh nmpk klcc. Hehe.hebat x?

      Delete
  4. Ko beli tgkt berapa ni isma? Sampai klcc pun nampak..dasyat nau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo xsilap aku tgkt 5je..tapi atas bukit sikit

      Delete
  5. Waaaa...
    Balik mesia x jadi le jiran ttdi jaya...

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat