Tuesday, November 23, 2010

Artis kita kata...


Ni aku dapat drp Acik.
Nak tergelak aku baca... sebab ada yang memang aku ingat masa scene artis-artis ni buat statements tu.


Calon pertama: CHEF WAN
"Tolonglah! ia sebuah kelab tarian dan sudah tentu niat saya pergi ke sana untuk menari. Bagi saya itu tidak salah kerana niat saya untuk berhibur sambil bersenam. Bukankah menari satu daripada riadah seperti aerobik?",


Calon kedua: MISHA OMAR
"Misha rasa gembira menyambut kemerdekaan negara kali ini kerana kali ini, dapat berduet ngan abang jamal".

Calon ketiga: SYANIE
"Syanie...apakah niat anda apabila anda berjaya mengurangkan berat badan"...
Jawapan dari Syanie.."Niat saya yg pertama..ingin memakai bikini di tepi pantai.....".

Calon keempat: AHLI KUMPULAN X FACTOR (tak tau sapa)
"Saya gembira menyambut hari kemerdekaan kita bila negara kita berjaya mencapai kemerdekaan pada tanggal 31 Ogos, 1956," jawab salah seorang ahli kump X-Factor apabila ditemubual dalam satu rancangan khas mengenai kemerdekaan tahun lalu dalam siri "Bersama Norman" yang disiarkan di TV1.

Calon kelima: FIZA
"Fiza pakai seksi sebab bersyukur dengan penberian tuhan"



Calon keenam: ANITA SARAWAK
"Petua kecantikan saya baca selawat setiap kali basuh muka"

Calon ketujuh: IFA RAZIAH
"Tak ade lah.. amik air sembayang je" - menjawap soalan kenapa muka nampak berseri-seri

Calon kelapan: JESLINA
saya pakai baju seksi2 kerana malaysia ni panas...hehehehe!

Calon kesembilan: ARTIS2 BARU
"saya masuk dunia seni bukan carik glamor"



Calon kesepuluh: INA NAIM
"Saya buat buku ni untuk menjelaskan segala fitnah yang melanda saya"
"Cinta pertama bang...susah nak lupa".... dan "Jaga mak, jaga mak, jaga mak....."

17 comments:

  1. yang statement ala-ala islamic tu mmg tak boleh blah kak!!! rasa nak baling kasut je. haih.

    ReplyDelete
  2. huhu..banyak yg tak terkategori lagi tu..paling tak tahan bila interview artis seksi

    ReplyDelete
  3. macam2..dorg nye jwpn tu mcm jwb tak pakai otak kan...

    ReplyDelete
  4. ni jawab pakai kepala lutut gamaknya..huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. ntahnye diorg tu..suka bg jwpn yg dah sah2 kalau kita dgr buat menyirap je..
    bab yg suka deny pakai botox tu..lg la ramai..kikiki..

    ReplyDelete
  6. Jap ada lagi statement paling haru.

    Calon Ke-11 (I tambah): Salima AFbila ntah

    "Saya masih menutup aurat. Walaupun saya tidak memakai tudung, tapi rambut palsa a.k.a cemara tu dah cover rambut saya"

    Ha ni memang sengal gaban rasa nak head banging on the wall.

    ReplyDelete
  7. haih...lawak btl yg date merdeka tu..adeii..memalukan..sdiri buka aib diri sdiri..bg komen tah pape..xde ilmiah lgsung..

    ReplyDelete
  8. macam2 la depa jawab nak cover...kadang2 hangin ja dengaq!

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. artis malaysia..
    ehehhe
    dah namanya artis
    tpi eh,chef masuk corum ker as artis?!
    ngeh ngeh ngeh
    ape nak kesah,dia ade machelin start (rate tuk chef worldwide)
    keje checf sendiri pun kena ras itu dan ini (daging kerbau pendek dgn air anggur pijak dgn kaki peram 30 tahun)

    klu dia tak rasa,tak thulah aku.
    klu dia rasa,tak thulah jugak aku.
    setahu aku klu nak pass kena rasakan?
    kan?
    kan?

    wallahualam.
    ari sudah malam susah mahu jawab.

    ReplyDelete
  10. orang dok sambung belajar tinggi2, dorang sibuk nak jadi artis.. (kebanyakan la) tu pasal jawapan entah apa2

    ReplyDelete
  11. mmg ramai artis kita jawab ikut sedap mulut, tak guna otak dan mmg sorry to say, ilmu cetek. huhu

    ReplyDelete
  12. mcm2. yg paling bangang bila ckp mensyukuri nikmat Allah bila pakai seksi. wah org pakai tudung and tutup aurat nya yg lainnya ni, kufur atas nikmat Tuhan kah? bila kepala letak kat kepala lutut begitu lah...

    ReplyDelete
  13. jiji-fify,
    wehh..ntah2 diorg lagi byk ilmu agama drp kita, dik :P

    hanz,
    ohh..yg tu dah secured jwpn yg sama bila tuhan tanya esok2.

    azni,
    dia pakai otak, tapi x pakai akal.

    elissmie,
    haha.kepala la jugak tu.

    zeta,
    hipokrit tak agak2.dah pakai susuk/botox segala, admit je la.

    bibier,
    a'ah. cool yg kasi org hot.

    suziey,
    bodoh tu jgn la reveal kat org kan?

    drama mama,
    uishh...cover selagi boleh.haha

    sidratul muntaha,
    wallahua'lam la kan. itu yg kita x nmpk. tapi part yg terang2 tu, statement jgn la jahiliah sgt.

    aidaikmal,
    a'ah..byk sgt rncgn realiti utk jadi artis kan?

    transformed hsewife,
    menjatuhkan imej artis je. apedaa...

    oyis,
    i wonder if jugs are big. hahaha

    ReplyDelete
  14. haha tak terkata aku baca ni!!

    ReplyDelete
  15. hahahahaha..tergelak besar aku baca entry ni..cakap artis memang takleh pakai!

    ReplyDelete
  16. haa betol2. tak bleh pakai. lagi satu, bile kuar gambar kantoi, confirm kata tu gambar super imposed. chaitt!

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat