Wednesday, November 3, 2010

Rambut orang kaya



Sapa kata orang kaya banyak duit, pandai bergaya?

Tak payah la citer pasal baju ribu-riban, tapi fesyennya cuma baju kurung moden round neck.
Kadang-kadang yang dicanang kain dari Korea tu rupanya boria dengan langsir rumah orang!

Cuma dalam keterlebih-mampuan golongan yang poket tebal ni... aku pelik kenapa diorang tak tampil dengan lebih menawan.


Walaupun ada teknologi 'tanam rambut'... ini juga yang dipilih jadi trademark.



Poket tebal, bisnes maju... style ni jugak dia pilih untuk muncul di TV/suratkhabar.



Duit berkepuk-kepuk, tapi fesyen rambut kembang nan satu tu jugak dia berkenan.



Hmm... diorang x berhasrat ke nak hire image consultant?
Aku rasa la...Norma Norell ke Zulfadzli Suhadi ke mesti melompat sakan kalo dapat tolong diorang...

20 comments:

  1. ko tak yah hitamkan tang mata t pun orang boleh kenal siapa empunya diri tu... ekekekeke.

    ReplyDelete
  2. haha..akak ni ade jer idea yg gempak2..sbb tu sy suke bc blog akak..nak ampu ni..hehe..

    ReplyDelete
  3. OMG Belle...gelak guling tang rambut kembang tu. Sbb mmg slalu duk ngomel psl fesyen tu everytime 'nmpk' dia. Hihihi.

    ReplyDelete
  4. hahahah...sgt stuju la dear...

    ReplyDelete
  5. tehehe..lawak je slalu kau ni weyhh!!

    ReplyDelete
  6. zety zin,
    ngee :P at least i usaha mengcover identiti asal kan?

    azni,
    :P tapi x pernah komen ekkk b4 this?

    bibier karim,
    maintain...mesti ala-lion

    azeemah,
    kita cdgkan cdgn ditutp.

    zeta,
    sesekali kena la gelak2.hehe

    ReplyDelete
  7. Belle, bersungguh2 ko hitamkan mata diaorg tu ye? hehe...diaorg tu mmg dah trademark dah. sampai kalau adik aku baru lepas bangun tido, abg dia bleh tanya,.."eh, apsal rambut ko kembang macam ..hehe. maybe diaorg rasa stail tu selesa dgn diaorg kot.

    ReplyDelete
  8. lelaki ok ler mcm2 gaya rambut
    pompuan --hukumnya wajib pakai tudung, wpun itu hak+kewajipan individu :)

    ReplyDelete
  9. weeeiii..x baek tau belle..orang2 tu rambut dah cukup ensem lagi anggun...ekekekeke ;D

    ReplyDelete
  10. yg jutawan kedua tu paling lawak okay!!! :D

    ReplyDelete
  11. kah kah kah. terguling2 gelak sorang2 nih. ni mesti kenan nk pg hair-do ni maka abih rambut org digugel nih.. :p

    ReplyDelete
  12. apesal rambut org kaya namp[ak berserabut jer.. tak menarik langsung pada pandangan mata. lagi2 gambar no.3 tuh...serammm...huhu

    ReplyDelete
  13. haha....ntah2 diorg x terpk nk try tukar fesyen rambut hihi

    ReplyDelete
  14. dah kaya kan.. tu yang nak jadi lain daripada yang lain kot hahaha i mean, ada ke orang lain ikut style cenggini?? i don't think so! XD

    ReplyDelete
  15. boleh buat hypothesis ni pasal tajuk ni. lps tu tulis tesis. hehehehe

    ReplyDelete
  16. Image consultant yg mahal akan recommend image yg 'mahal nih'....tak mampu kita nk hire...

    ReplyDelete
  17. masalahnya sesekali tersalah fesyen x pe jg, biasa la terjadi, tp ni fesyen sama bertahun2, tu yg naik hairan, ye dok? tp kalo diorg start buat style punk ke, kaler merah ke, lagi gerun, so kira ok what macam ni? :P

    ReplyDelete
  18. huhh..pandai2 komen,kena tangkap kang! hehhee...tp betul laah.nak wat camne, dah taste depa lagu tu!

    ReplyDelete
  19. nia,
    hoho...selesa? gagagagga....

    mama zharfan,
    malas nak komen.

    hanz,
    alamak. lupa lak tgh pregnant :P

    jiji-fify,
    tu pun dpt psgn umur 19 u.... jgn jeles.

    i_sofia,
    hahaha. kena la simpan style ni lama skit, smtara tgu dpt potong lagi.

    matahati,
    i mata dia menarik la tu...

    am,
    kwn2 semua puji selama ni gamaknya

    aidaikmal,
    nnt i ikut, nak x?

    transformed hsewife,
    nnt i try buat proposal.kekekeke

    reitak,
    oh yes...mahal giler...

    oyis,
    hoh, rambut merah? jgn la dia buat cenggitu.

    salzahari,
    wei..apa pulak? i kan dah cuba tak reveal identity org2 tu. kalo org tau gak, nak buat camna.hehehe

    ReplyDelete
  20. Weh kutuk x hengat.. kenan kt anak ko br tau... baik minta ampun ngan diaorang... hahha...

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat