Sunday, November 21, 2010

Menyelami imaginasi Lil Adam

Walaupun aku ni dalam bidang sains, aku dikatakan (oleh orang art) sebagai agak artistik.
Boleh melukis dan lebih kepada left-brain.

Aku rasa statement tu tak salah.
Maybe aku yang salah amik bidang sains kot.

Nampak gayanya Lil Adam ada bakat melukis jugak.
Cuba korang tengok ni... dan teka apa dia lukis.... (tengok jawapan korang tu sama tak dengan yang dia cuba lukiskan).
Kalo dapat 5 over 5, korang memang tererist laa...

Yang ni....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Lil Adam cakap dia lukis "COCODAI!" (read: crocodile)
Aku rasa ada la kot gaya mulut boya tu.



Yang ni pulak....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
It's a SNAKE!
Hehehe. Mencabar sungguh lukisan tu.


Okay..kita try lagi...yang ke-3.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Itu adalah POOP a.k.a TAIK.
Ntah apa-apa la si Adam ni tau.


Okay...okay... yang ni macam susah sikit, tapi boleh teka lagi kot.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Adam kata dia lukis "BOAT."
Terpinga-pinga aku masa dia bagitau tu. Adoiyaii... bot cinta tuuuuu.



Last but not least. Yang ni korang hantam sajalah Labu....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Itu adalah MONSTER. Huahuahua.
Amacam, ada yang dapat 5 over 5 ke?

7 comments:

  1. Bunguk la kak!!! Satu pon tak dpt teka! Hahahah..yang POOP tu macam haremmmm je kan?? ;D

    ReplyDelete
  2. semuo pun salah. knur meme bukan dikalangann org2 berseni. huhu

    ReplyDelete
  3. yg boat tu nampak mcm boat lah sikit2 hehehhe

    ReplyDelete
  4. huahaha satu pun tak dapat teka.. :D

    ReplyDelete
  5. jiji-fify,
    hahaha. nak buat camna dik oii. anak menakan ko jugak yg lukis.

    transformed hsewife,
    xpe knur. nanti try lagi. (ayat standard cikgu)

    mama zharfan,
    a'ah..bot cinta gitu.

    aidaikmal,
    ok la tu. mrhubby teka elephant yg tu.

    ReplyDelete
  6. satu pun xbetui...hahaha...taik tu yg tak dpt terima !! hahaha...dia leh pikir ke situ?? :p cheeky...

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat