Sunday, December 30, 2012

The second is two!

I could still remember
The day 3 became 4.
Dengan tenangnya aku pegi keje siang tu walaupun dah sakit.
Dengan selambanya aku singgah beli cucoq dan ayaq nyoq dulu sebelum pegi hospital.
Dengan nervousnya aku dalam labour room.
Dan dengan mudahnya Lil Adib lahir ke dunia.

Alhamdulillah.

Dari kali pertama kita di hospital tu, it feels like falling deep in love with every twinkle of your eyes.You are a miracle sent from up above. A gleam of hope at every sunrise. A shimmering light in the darkest of nights.






Hari ni birthday budak garang tapi paling manja, Adib Zakwan a.k.a Lil Adib Tomeyto.
Kiranya dah genap 2 tahun jugak la aku BF Lil Adib dengan jayanya. Kalo lengkap 6 bulan kira dapat degree... genap 2 tahun ni kira dapat master la ye. Haha. Poyo nak jugak.
Kira 2nd 'Master in BF' la nih... 

 
I love you my darling Lil Adib and may you be blessed with a lifetime of laughter and love, perseverant energy for great things, and beauty in akhlak and iman.


Doakan Adib jadi anak yang baik, bijak dan berjaya ye.
Happy birthday, sayang.
Mama, Ayah dan Abang Adam sayang Adib.

7 comments:

  1. Hai Lil Adib...moga Allah kurniakan kamu usia yang berkat...

    ReplyDelete
  2. happy bday adib. lama rupanya kita dah x contact2 live. last (and first) time kita jumpa tu, lil adib x de lg dlm perut u even. hmmm... ni nak jumpa lg kena tggu u balik la. another 3 years maybe? adib pon dah jd abg ngah agaknya nnt ngeh ngeh ngeh (5 yrs old!)

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday Adib :)
    Semoga menjadi anak yang soleh amin...

    ReplyDelete
  4. happy birthday Adib.
    kalau BF sampai umur 3 thn, kira peringkat PHD ke? hehe

    ReplyDelete
  5. happy bday adib :) nanti balik msia, auntie kasi hadiah yer :) buat masa ni, mintak hadiah dengan mama dulu yer..hehehehe

    semoga menjadi anak yang soleh, amin :)

    ReplyDelete
  6. Selamat hari lahir ADIB. Semoga membesar sebagai anak yg soleh.

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat