Thursday, September 27, 2012

Mari membaca entry ini sambil menjaga kesihatan



Lalalala.... today I made my way to the lab very early in the morning. Funny to see the city was not busy as usual. No wonder la at once I went to the International Student centre, pukul 9 pun tak buka lagi.




The Datacom guy just came and set up my new desktop at my workstation. There's nothing wrong with the previous one. It's just my SV yang baik hati nak bagi aku guna a wider screen. Nasib baik aku duduk hujung, so takde la kantoi aku blogging ke facebooking ke. Heh



Eh alamak... Dah nak dating dengan SV la. Nak kena siapkan draft ni.
Tu la gatai sangat tunjuk rajin,meng-offer diri nak bagi dia belek draft sebelum submit ke IBP. 
Nanti sambung lagi la...

In the meantime, marilah menjaga kesihatan... *facepalm*




6 comments:

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat