Sunday, September 16, 2012

For whatever reason it is...

Today is a bit stressful. Bukan la sebab apa, tapi tak larat melayan kerenah anak-anak.

But outta the blue, MrHubby bought me a bouquet of stargazer lilies. Auwwww. Cair hati aku. Maklumlah sebab thats my fav flower.

Kat Malaysia mahal mak mamfus, so he said alang-alang kat Aussie ni murah, dia nak belikan la untuk aku, supaya aku tak marah-marah (read: stress)

Bila aku fikir balik, well today is actually the 8th anniversary of the day we first met. So aku consider bunga ni sempena ulangtahun kitorang bertemu mata la.
Aku ingat lagi, masa kitorang ber-PJJ dulu, tarikh ni, MrHubby akan duduk jap dekat akuarium kat Tingkat 12 Wisma SunwayMas tu (Dept dia) for a few mins, sebagai mengingati kenangan tu. Hari ni dah tak payah akuarium bagai dah. Japgi dah boleh masuk bilik beromen-romen. Haha. Eh aku lupa pulak anak-anak akan bersilat kat tempat tidur dan potong setim. Duhhh.

To Cinta,
Ailapi. Muahh muahhh.


4 comments:

  1. Ko ni.. suke je bab bwh selimut tu. Eniwey, happy anniversary bertentang mata..

    ReplyDelete
  2. entry ko tak penah tak buat aku tersengih :)

    ReplyDelete
  3. bibier karim,
    mesti la wei. kalo dpt bunga taik ayam pun syok, ni kan pulak dpt lilies.

    sis shuhada,
    hahaha. biasa la...sejuk2 ni, apa lagi ye tak?

    byzura,
    keep it up. ubat awet muda tu

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat