Tuesday, September 18, 2012

My Lil Adam is 5


Tepat jam 11.57 am (Malaysia time)- terbayang kelegaan aku dapat push Lil Adam yang selambak 3.75kg tu.


This morning, I said to Lil Adam "Today is a special day. Do u know what day is it?"

"Mmmm...my birthday???"

"Yes. How old are you?"

"I am 5 years old."


Walaupun jawapan tu membuatkan aku terasa agak ancient, but well... I am glad anyway. Dah berapa bulan dia tanya bila dia nak jadi 5 y.o. Tak sabar-sabar sangat la tu. Esok-esok kau dah besar macam Mama, entah-entah asyik dok bagi diskaun je bila orang tanya umur. Hehehe

Lepas tu, we spent quite a while showing him the pics of his baby-hood in this blog. Dari gambar dia masih dalam perut aku, sampai hari mula dia lahir, sampai la dah besar sikit. Ada yang dia cam muka dia, tapi ada yang dia ingat itu gambar Lil Adib.

To my Adam Zuhair,
Happy birthday.
May you be blessed with a lifetime of love and laughter love, 
perseverant energy for great things, 
and beauty in akhlak and iman. 
I am proud to have you as my son.
Mama sayang Adam.

Hmm... tetiba rasa tak sabar nak balik rumah. Nak spend time dengan birthday boy.
Esok la sambung buat entry pasal birthday dia.




p/s:
Uncles and aunties yang jauh di mata, sebab susah nak bagi hadiah kat Adam..boleh le tolong klik iklan kat bawah header blog tu. Hehehe

8 comments:

  1. happy bday adam :) semoga jadi anak yang soleh :) hadiah mintak dengan mama.hehehehe

    ReplyDelete
  2. happy birthday lil adam...be a good boy ok..

    err..hadiah mintak kat mama dengan daddy okeh..hihi..

    tensi lah aku dengan word verification ni..

    ReplyDelete
  3. Happy bestday Adam! Errr dh 5 ni still lil ke? Hihi

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday to Adam! Sama mcm aiman la dulu. La ni dok kira bila nak six pulak.

    ReplyDelete
  5. ♪♫ Selamat hari lahir adam ♪♫

    Smoga menjadi anak yg soleh bila besar nanti.

    ReplyDelete
  6. Happy Birthday Adam @ Otromen Hensem. Semoga menjadi anak yang soleh.

    ReplyDelete
  7. happy 5th bday adam...smg jd anak yg soleh dan menggembirakan ibu dan ayah...

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat