Friday, August 26, 2011

Semua dah distracted

Kat FB, 9 daripada 10 status updates adalah tentang raya.
Tentang balik kampung. Tentang baju raya atau kuih raya pun dah kurang. Orang dah tak blog pasal PaRam. Nampak sangat raya dah dekat.

Kalo terserempak orang atau chat kat FB or twitter.. tipikal questions adalah... balik ke mana, hari apa bertolak.

Siang tadi kat fac, lengang selengang-lengangnya. By noon, aku tengok parking bay was not full as usual.

Cuma aku je dok buat derk lagi.

This year we do not plan to celebrate raya sangat. Hence the observation.

Yang setia keje sampai arini pun aku bet kepala dah ke mana. Badan je kat ofis.


*blur.nape mama & ayah x kalut-kalut nak beraya?*

Btw, Munira Hardy (camna nak buat hyperlink kalo blog dr hp ye?) baru je selamat melahirkan baby girl pukul 2pm+ tadi. Congrats!!!

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. pergh...spitting image muke mak dia

    ReplyDelete
  2. hyperlink kalo blog dr hp aku tak tau beb.

    tp apa kata ko pi setting dan cr utk mobile setting sbb aku nk baca dr bb senang sikit heheheh

    ReplyDelete
  3. wah..ade wish untuk ai..
    thanks belle :)

    ReplyDelete
  4. wei...anak you...dah besar lil adib kan..tak lama berlari-larian gitu ngan abang adam nyaa..hikhiks..jenuh laa hambat nanti..kihkihkih...sooo sweet...

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat