Saturday, August 6, 2011

Lil Adib's 7-mth milestone

Eh, dah seminggu terlupa nak post entry pasal Lil Adib's milestone.

At 7 mths...

He now has two teeth (gigi bawah).
Bila tanya "Mana gigi?"... nganga la dia tunjuk.
Kalo dia ngap time BF, adoiyaiiiii....

Dah sebulan makan solid food.
Mixed vege puree dia makan, but when it comes to Apple Banana, kureng sikit. Seems like not a sweet tooth like me. Ngeee :P


Mula-mula belajar angkat bontot, then skip merangkak..terus meniti kat babycot.
Masa lagi seminggu nak turn 7 months, baru dia merangkak.... lepas berhari-hari demam.



Loves babbling. "Wawawawa..."
Kalo kita ajuk, dia pandang dan senyum balik.


Mata bulat kalo tengok BabyTV (macam faham-faham je)... dan kemain galak ketawa kalo Lil Adam melompat-lompat depan dia.


Tapi... seminggu ni jugak la dia start buat perangai. Bila duduk dalam walker, dia x berapa suka.


I love Adik!

4 comments:

  1. bam bam bam nak cubit pipi adib bila jumpa nanti

    ReplyDelete
  2. dah 7 bln ye. Rasa mcm baru lg u bersalin hr tu.

    ReplyDelete
  3. isk, tak bahaya ke duk kat walker?

    ReplyDelete
  4. wah dah 7 months...time flies kan?

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat