Monday, March 22, 2010

Beautiful blogger award (tag/award by Fizamior)


I just came back from a field trip with the students to Ulu Bernam and Sg Klah Hot Spring. Lil Adam dah tanned sikit sebab galak mandi sungai.

Bcoz I need the momentum to start blogging again...







TQ, Fizamior...for the award.
My blog might not be that atractive, but I enjoy posting entries that I find informative to others (and to myself, at least- kes syok sendiri le nih)

Now, the rules to accept this award...




1. Thank & link the person that gave you the award. ------> DONE!


2. Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic -----> (alamak! 15 je ke? Okay, I'll pick those new ones in my bloglist)


Aida Ikmal
AdD
Atiqah
Kambing Bujang
Mama Zharfan
DrHanie
Fozalin
Juan
Mamanoa
Lily Putih
The Mondoks
Jiji
Jeela
Yatie chomeyl
Lin Muhamad

3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award -----> wokey!

4. State 7 things about yourself.


1) I tend to cut my fingers while using knife in the kitchen. Bukan tak pernah ke dapur, tapi entah clumsy apa ntah. Hence, my kitchen knives are all not-so-sharp :P



2) Whenever I am at a regular place that is not my home, I'd use the same toilet cubicle. (E.g kat ofis, kat tempat seminar yang I pegi 2 or 3 days)... Kalo ada few cubicles yang available, I'd still go for that same one. Usually it is tandas duduk, so x le kena queue sebab org lain suka tandas cangkung- nape eh?



3) My gluttony is indescribable. Melantak macam sepuluh hari tak jumpa makanan, yet the weight is still like that. Eheh! Best tau! I can gain another 8-10kg to have an ideal BMI.



4) I am hardly seen (in pics) without my pearly whites displayed. Kalo senyum xnampak gigi, macam kontrol jer (teqempon!) And I'd say the more my teeth are seen, the happier I am. Maximum gigi yang mampu ditayang adalah 10 batang gigi di barisan atas.



5) I think I have too much love to give. Hmmm.. tak nak eloborate la ayat nih, boleh?


6) Yet I am very very outspoken...in other words, laser la. Tak kira tua ke muda, kalo kena smash tu... Ada yang kuat sentap, memang takkan tahan dengan mulut aku. Tapi, I think that's better than being a hypocrite/sweet talker.


7) I hate slow drivers. Macam siput b*bi!!! Kot ye pun engkau nak makan angin, agak-agak la. The driver behind u might be in rush! Ke kau tgk blowj*b? (wahh..ni ayat marah betul nih!)


Hehehe.

10 comments:

  1. TQ.... nnt free i buat ek!!

    ReplyDelete
  2. wah kena gak! tq ;)

    regarding no 2 tu: i think some ppl suka tandas cangkung coz it's more hygienic coz u takde direct skin contact ngan toilet seat which has creepy germs lurking on it :p

    ReplyDelete
  3. heheh... org tak suka tandas duduk konon sebab tak bersih kot... bergantung jugak kan, ada yang ok ada yg tak ok... sesetengah tandas ada sediakan pencuci antibakteria untuk kita cuci sebelum pakai tandas tu...

    hehe... i jenis yang teqempon.. :-D
    senyum susah nak nampak gigi... may be sebab i ni camera shy kot... ;-D

    ReplyDelete
  4. blow job heheh... x pernah plak terpikir slow drivers buat mcm tuh. lps ni i will for sure teringat kat u and ur blowjob comment when i drive behind one! :P

    ReplyDelete
  5. elyn,
    okay.

    aida ikmal,
    oh yes, but i realize tandas cangkung biasanya nmpk not so clean as compared to tandas duduk.

    lady of leisure,
    teqempon or not, i havent seen ur pix with/without teeeth. bila nak post one?

    oyis,
    hahaha. ke situ pulak u fikir. mesti i tingat kat u kalo lps ni i drive blkg slow driver.

    ReplyDelete
  6. thanks bg I award ni...part toilet tu mcm sam ala kita. i pun ada toilet feveret hik3x

    ReplyDelete
  7. *angkat tangan sambil sengih2*

    Err cikgu, teqempon tu apa???

    Ha ha ha ha ha

    ReplyDelete
  8. ops...i kena tag nampaknyer :)...i amik award tu letak kat my blog sidebar ok tak ;)

    ReplyDelete
  9. item no 4 + no. 7 sama ler kiter ;) amik pic mesti nampak gigi, and boring tahap gaban kalau follow keta yg drivernyer slow terhegeh-hegeh :p

    ReplyDelete
  10. TQ, dah jawab pun tag tau!
    kite dah clik pun nuff awak

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat