Friday, March 11, 2011

What is your name?




Sedar tak sedar, Lil Adam dah besar dan dari mana ntah dia tahu nama penuh dia. Maklumlah, most of the time, panggil Adam je.

Lagi best, dia tau adik dia nama Adib Zakwan. But, he pronounces Adib Zakwan with a nasal sound.
"Zak-one" (ada bunyi sengau sikit).

Tapi the most bestest one is... adalah bila dia pronounce nama MrHubby & I.

video

Hahaha. Enjoy this video... and let's see if u can match them with our real names.

19 comments:

  1. haha..sengau sket ehh..ikut kau la semua sengau2 sengal2 tu..hahaha..
    aku xdpt tgk video kt opis,,blk nnt kena review blk ah..haha..tp aku tau dah nama kau bella.. :p

    ReplyDelete
  2. hahaha.. comel..
    tapi name ayah n mak tak clear la..huhu

    ReplyDelete
  3. kah kah kahhhh kiut nya!!! name ayah ada la bunyik tu. nama mak langsunggggg!!! keh keh keh

    ReplyDelete
  4. ala tak ley tgk..dorg block lak video arini.huhu

    ReplyDelete
  5. zeta,
    mesti tgk ni tau.nnt u komen bunyi sama x mcm adam sebut


    mrs K,
    mmg... jauh betul bunyinye.
    lama x tinggal komen ye?

    jiji-fify,
    dah byk kali betulkan. standard la dia..suka nyakat, yg lain jugak dia sebut

    ReplyDelete
  6. kihkihkih

    kena bagi dia prektis sebut banyak2 lagi nih

    ReplyDelete
  7. biasala ultraman.. lidah dia lain sket arr..hehe..

    ReplyDelete
  8. Ya Allah...cheeky giler smile. Aku teruja dgt bab Zak-one tu sbb duk terpikat ngn his smile. Aishh.

    ReplyDelete
  9. apsal i dengar dia sebut nama ayah dia toy story?????? hahahahaha!

    http://twinykwinkystars.blogpsot.com

    ReplyDelete
  10. h4nie,
    fuh..jenuh betulkan, nama tu jugak dia berkenan.

    papabear,
    lidah jepun maaa

    bibier karim,
    boleh la jadi menantu aku, bie

    drama mama,
    hahahaha.my hubby tu buzz lightyear ke woody. erkkk 'woody'??? i nak sambung gelak lg. hahaha

    ReplyDelete
  11. Hehehehe...cute nya, ada sengau sket tapi comel.

    ReplyDelete
  12. so cheeky. hehehe. anak2 knur pun suka cakap, "Kenapa nama mama susah, nama papa senang je". huhu

    ReplyDelete
  13. fiza,
    pengaruh Fran Fine kot

    TH,
    hahaha...sib baik binti dgn nama ayah. senang nak tulis.
    nama diorg, diorg ckp x ..susah ke senang?

    ReplyDelete
  14. bila nama u salah boleh pulak adam gelak tanpa rasa bersalah ek kihkihkih adam.. adammm..

    ReplyDelete
  15. haha...so comel la adam...adam irfan ke nma pnuh dia?mcm nama anak sedara sy...sebut zakuan x tahan tu...

    ReplyDelete
  16. hahahha... comeyyyy sungguh... mmg budak2 kecik kalau sengau, mmg comey...

    ReplyDelete
  17. comeyy adam! sbut nma ayah 2 dgr jgk .. 'shamsuri' tp kt nma isabelle x clear lak adam ckp pa...

    ReplyDelete
  18. aidaikmal,
    mmg dia notty.saja je, sebab dia tau dah byk kali i betulkan

    norshila,
    mana pulak adam irfan. ni patut buat soalan bonus masa test dulu nih

    ayin,
    kalo dah tua2 sengau, awat x comey ha?

    ryna,
    nnt hang dgr 'live' tau

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat