Saturday, March 19, 2011

Serupa, tak sama

Ni citer yang hot org dok tengah citer... Hikayat Merong Mahawangsa.
Tingin aku nak tengok, tapi didorong oleh OST nye je...hehe (bias betul kat Anuar Zain).

Cer korang telek.... macam serupa kan?



Dan lagi satu ni... cer compare...

Kongsi- lakonan Shaheizy Sam... dengan Ninja Assassin-Rain ("nama saya Rain")

Sengaja diorang bagi sama ke kebetulan je?

8 comments:

  1. biasa ler tu
    banyak jer yg tiru poster orang lain
    hehe

    ReplyDelete
  2. dah pernah tengok poster2 ni yg ada persamaan sgt dgn poster cerita2 dr negara lain. pelik jugak bab poster, tak kan takde idea sendiri kan.

    ReplyDelete
  3. maybe kebetulan..
    xtau la kan..
    tp bila tgh betul2 mcm tiru je..huhu

    ReplyDelete
  4. a ah la mcm sama plak. x pernah perasan pon! btw, kata jual distribution right ke UK, mana nya? i duk tggu2 ni, x de pon?

    ReplyDelete
  5. maybe dia expect org kat Malaysia tak perasan kot..

    ReplyDelete
  6. Ha'ah lah...sama. Kebetulan kot.

    ReplyDelete
  7. kalau cerita indon lagi lahh banyak meniru poster2 cite omputih ni.. (kadang2 dengan cite2 sekali tiru) tak caya cuba google hihi

    p/s: tp bila msia dikatakan tiru cite indon, berani pulak depa marah.. siap wat riot

    ReplyDelete
  8. nak pi tgk pi tgk je...tgk Stephen tu...x yah harap nak dgr abg Anuar berkumandang! tade pun...byk dgr bunyi pedang je! tehehheeee...

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat