Thursday, December 9, 2010

Mountain tonggeng

Masa MrHubby pi kursus seminggu aritu, aku ajak Lil Adam buatkan artwork untuk Ayah dia.


Yang tak nampak bentuk sangat tu... dia sendiri la yang gunting (dia kata dia buat SHARK!)
Yang lain tu... aku tanya bentuk apa dia nak, aku gunting dan biar dia tampal sendiri... tu yang jadi snowman pun terpisah badan & kepala, dan topi kat bawah.

Korang tengok dan dengar la sendiri description dia tu.
Paling tak boleh blah... yang hijau macam bukit tu dia tampal terbalik, jadi dia sebut 'mountain tonggeng.'
video

Lepas tu, tiba-tiba jer enterfrem dengan bekas peanut butter!

p/s: Tulisan tu, aku pegang tangan dia dan ajar dia tulis... Tu yang dia ngaku dia tulis tu.


7 comments:

  1. alahai comelnya lil adam.. tu ayah dia yang ajar mountain tonggeng ek? kikikiki.. btw, nape shark tu kaler grey and red?? lol

    ReplyDelete
  2. video eh? alahai xpek nengok ah... xpolah... nnt nengok kek umah...

    ReplyDelete
  3. aidaikmal,
    dia yg sebut dulu (sebelum record video tu). jadi masa nak record,dia x sebut..ayah dia la remind kan.

    ReplyDelete
  4. adD,
    i pun kat umah je dpt bukak video2 nih

    ReplyDelete
  5. Alaaa...tak dpt nengok lah video nih.

    ReplyDelete
  6. mesti cute...nanti kn tgk kat rmh la

    ReplyDelete
  7. fiza,
    xpe..tgk kat umah nanti.

    reitak,
    entah apa2 description dia. tgk la ye

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat