Sunday, December 26, 2010

500 blog



Aku rasa ramai yang kenal or at least pernah dengar nama Ben Ashaari. Ni dia tengah buat pencarian 500 blog dalam masa 24 jam.

Pls click the banner for further info.

About myself

Si chatty yang kena kurangkan bercakap sebab dah terlalu banyak membebel kat students, so blog is the alternative. Selalu mengaku umur 18tahun, walaupun terang-terang tidak. Sebabnya? Aku hanya berpegang pada 1 prinsip je. Hehe (prinsip mana boleh ubah-ubah) :P


Nape jadi blogger?
Dah tagline pun 'Isabelle...frankly'... So, banyak yang diblog adalah pasal apa yang aku experience/observe, benda-benda lawak keliling aku, pendapat peribadi aku, etc.
Not to mention la untuk networking dengan kengkawan cyber. Cool wei, dapat tegur dan share pendapat dengan orang asing macam dah kenal lama jer...


Dah la tu, Citer banyak pun tak guna, kang orang meluat pulak. Keh keh keh


4 comments:

  1. mana ada meluat :P

    kenal ben, tp jarang singgah blog dia

    ReplyDelete
  2. hai..mamat pun dh join..
    salam kenal dari mamat..
    nanti follow mamat aw..
    tkut sdih mamat nnti..huhu

    http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat