Thursday, December 30, 2010

Cekang dan tegang

Semalam dalam kemeriahan orang dok menonton bola Malaysia lawan Indonesia, aku buat muka kelat... sebab aku nak tengok Sivaji the Boss kat Channel 110 (channel baru ek?).

Lagipun, aku kan ada daulat... Dah hujung-hujung tu, bila aku tengok... tak pasal-pasal Indonesia boleh gol sampai 2! Sedangkan masa start tengok tu, skor baru 1-0 (Malaysia leading).
Whatever la... janji overall kita menang, dan esok cuti. Hehehe.

Cuti tu penting tu... Perut aku cekang-cekang sejak semalam. Kasi cuak jer.
Kot ye pun, tunggu la lagi 36jam lepas masuk new year. Hahaha.


Ni tengah lapar ni... tapi nak makan pun rasa takut. Kang lagi cekang pulak!!! How ley?



23 comments:

  1. cekang tu boleh tahan lagi, sbb merasa jugak bila time perut kembung salah makan. tapi bila nampak ada gerakan-gerakan dari dalam perut tu, i wonder how it feels... huhu..

    ReplyDelete
  2. hahaha...yg katun last sekali tu comel! :)

    ReplyDelete
  3. haih budak tecik lam perut jgn kuar dulu.... bg ur mum celebrate new year ye!!

    ReplyDelete
  4. abu aiman,
    rasa best! tapi bila dah cekang hujung2 ni...jadi rasa best pun jadi cuak.

    jiji-fify,
    comel like me ke? eheks

    elyn,
    ha'ah..kang aku xdpt cuti 3bln tu. rugi

    ReplyDelete
  5. agak agak boleh tahan ke sampai kami balik shah alam?

    ReplyDelete
  6. nasib mak buyung kak belle...;)

    ReplyDelete
  7. channel 110 tu sempena new year ni x silap.
    i doakan baby u sempat tunggu 1hb, boleh jadi baby new year plus mummy boleh dpt cuti 3 bln.

    ReplyDelete
  8. wahaha..gler style gmbr yg last 2...

    ReplyDelete
  9. ala..pujuk baby tu belle suh jadi baby 2011 la..boley kiter geng.. :D...tahun arnab tau..comei jer...

    ReplyDelete
  10. eh 1st time dgr cekang ni..tp bila u sebut tu i buleh paham la cekang tu apa heheh

    ReplyDelete
  11. best wey kayan sivaji the boss tuh.. tapi cenel 110 ni sekejap je sempena tahun baru..

    seram lak dengan 'perut cekang'

    ReplyDelete
  12. u'll be entitled to 3months maternity? waaah best tul!!

    ReplyDelete
  13. papabear,
    waa...doakan la sempat!!!

    azni,
    tu la psl.

    i_sofia,
    hehe.mmg itu agendanye.

    amiyo,
    agaknya mmg baby kat dlm ckp mcm tu kot ye?

    hanz,
    doakan ye.

    eliza,
    when combined with tegang... lagi jelas la maksudnya.

    apak cikidong,
    hidup sivaji!!!zup zappp!!hehe

    reitak,
    provided the baby comes out after the clock strikes 12 on 1st Jan

    ReplyDelete
  14. aku doakan anak kau lahir sihat bila smpi masanya ye..
    psl cuti 90days tu rasanya dah kuat kuasa kalau xsilap..nnt aku check balik ye..
    Sbb pernah terbaca katne ntah yg kata.."Pekeliling 14/2010 kuatkuasa 15 Oct 2010"..so aku rasa dah layak kot..

    ReplyDelete
  15. preknen la jugak.. haih!

    ReplyDelete
  16. hahaha baby dah tak saba nak kluar tu..hopefully baby new year la ye.

    ReplyDelete
  17. eh jap..ternampak jiji punye komen..

    ko pregnant ke jijiiii???

    ReplyDelete
  18. pujuk2 baby tunggu sikit je lg. maybe cekang sbb merajuk tak leh tengok sivaji kot. hehe

    ReplyDelete
  19. ehem,
    cekang2 tu petanda ropanya.... :D

    ReplyDelete
  20. orang mendandung perut akan cekang hari2 tertentu ke ke? i tot hari2 cekang, sebab nampak cam keras jer hihi

    ReplyDelete
  21. eh u due bile Is? apsal kalo org lain yg peknen cpt je 9 bulan? 0.o

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat