Thursday, December 2, 2010

Isabelle's giveaway


Bersempena dengan takde apa-apa yang special, aku dengan murah hatinya nak bagi satu hadiah yang agak besar kepada readers kesayangan aku.

Korang cuma perlu teka,
1.How many kilos did I gain when I was pregnant of Lil Adam?
2.How many kilos have I gained in this pregnancy (so far)?
*as per my last visit to the Dr. last week*


U don't need to make an entry.
Tak payah leceh-leceh masuk dalam bloglist/tampal banner segala.
Cuma follow dan jawab.

To those yang dah memang jadi follow, just leave the answer in the comments.
Yang belum (silent readers yang malu-malu tenuk), follow je. Then, komen la... kat entry ni saja ye. Jangan gatal komen kat entry lain atau chatbox lak.

Deadline: 5th December 2010 (Sunday)

p/s:
Hadiah akan diberi kepada orang yang paling awal memberi jawapan yang tepat.
All the best!

23 comments:

  1. i tembak je lah eh

    1) 12kgs

    2) 8kgs

    hahaha bantai buh suka2 hati je :p

    ReplyDelete
  2. Adam 19 kg kot
    New baby Yang baru ni 12 kg ade ke ?

    ReplyDelete
  3. Belle,
    aku tembak je lah sebab aku tak ingat nombor lah.

    1. 8kg
    2. 12kg

    hehehhehe.. bagi aku hadiah. cepat tau

    ReplyDelete
  4. 1.How many kilos did I gain when I was pregnant of Lil Adam?

    19 KG

    2.How many kilos have I gained in this pregnancy (so far)?

    8 Kg kot :p

    ReplyDelete
  5. ala Belle...aku tak ingat, rasa mcm ade je citer..hehe..

    1) 15 kg
    2) 7 kg

    ReplyDelete
  6. Hahahh..baru 2nd time aku masuk2 contest ni..
    Kau bgla hadiah gak kat aku..walaupon aku slah..

    1.How many kilos did I gain when I was pregnant of Lil Adam?
    19 kg

    2.How many kilos have I gained in this pregnancy (so far)?
    lebih kurang dlm 11 kg kot..

    ReplyDelete
  7. Dear Miss Isabelle,
    Inilah soalan test paling susah saya jumpa. Saya dah study rajin tahap gaban. Tapi telah ditakdirkan Tuhan yang esa saya tidak dapat jawab soalan tersebut. Semuanya soalan ni tiada dalam silibus yang Miss ajar.

    ~CheKay~

    p/s: hehe pernah dapat jawapan macam ni dlm kertas jawapan student tak? hehe

    ReplyDelete
  8. 1. masa preggy lil adam gain about 20kg
    2. so far at 34th week, akak maybe gain about 14kg kot.. hihi

    ReplyDelete
  9. Nak try (>_<):

    1) 19 kgs
    2) 9 kgs

    ReplyDelete
  10. aisehh...cian saya.mulai harini saya takmo jd silent readers dah sbb nnt isabelle pggil --->malu-malu tenuk...adehhhh

    adam : 15 kg
    baby baru : 10 kot..

    huhuhuuh

    ReplyDelete
  11. nk tembak jugak...

    1) 13kgs

    2) 12kgs.

    ReplyDelete
  12. nak teka gaks...

    1) hmmmmm 19kg kot
    2) hmmmmm 11kg?

    memandai jerk kan?... ;p

    ReplyDelete
  13. Nak jugak teka..

    1) 18kg
    2) 9kg

    ReplyDelete
  14. iklan kejap Belle. kalau org klik dari entry, dari blog list atau mana2 link blog i dari blog u, dia kira u refer juga. :)

    ReplyDelete
  15. nak join gak la..

    1) 17kg

    2) 7kg

    ReplyDelete
  16. sebab bday aku is on the 5th.. (canang pulak!) aku jawab

    10kg

    dan 12 kg

    ReplyDelete
  17. 1) 19kgs (kot)
    2) 13kgs (kot)

    hehehe

    ReplyDelete
  18. wah ramai dah teka. nak juga meneka.

    Adam: 19 kg.
    Baby baru: 10 kg.

    ReplyDelete
  19. with adam: 13 kg
    now: 6 kg

    agak x logik, tp i thought of 2 numbers, n ni lah nombor2 yg terlintas kat kepala i. belasah la labu :P

    ReplyDelete
  20. I'm definitely not the fastest!!
    1. 19kg
    2. 6kg

    betul tak? ;p

    ReplyDelete
  21. aku pon nk tikam laa...

    1)18kg

    2)11kg

    nombor 2 x bleh tikam laa... hahaha!;)

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat