Wednesday, June 15, 2011

Lil Adam solat @ Masjid Besi


Kalo dulu masa Lil Adam jadi little lebai tu aku tak dapat snap gambar dia... kali ni, haaa... dapat dah...

Masa ni pegi singgah solat kat Masjid Besi (Masjid Abang Mizan)...

Aku tak sempat amik masa tengah qiam & takbiratul ihram. Ni pun curi-curi snap, sebab kalo dia sedar, mesti lagi tersengih-sengih... terlompat-lompat dia...

Cer korang tengok camna cara dia rukuk...

Macam orang membongkok sebab leher berat pakai rantai emas tali feri je gayanye....


Astaga... ni sujud pesen k*ling apa ni, nak oiiii?


Haaa..camni baru betul.

Ni duduk simpuh katak... tapi kira ok la tu....

Haihhh... dah besar anak bujang Mama ni.


posted from Bloggeroid

11 comments:

  1. haha..adam2...xpa...lama2,pandai la tu...

    ReplyDelete
  2. Hehhehe tu camera angle dari belakang pun akak dah sengeh. Kalau angle dari depan, lagi lebar akak sengeh hehehe comey

    ReplyDelete
  3. he's gonna be a heartbreaker when he's all grown up. :P

    ReplyDelete
  4. Comel...practise make perfect yer adam ☺☺. Smoga menjadi anak yg soleh.

    ReplyDelete
  5. anak aku pun hari tu dah boleh aku bawa ke surau. dia pun dah semayang even satu rakaat. sujud pun sama la terlentang mcm tu :p

    ReplyDelete
  6. owh bagusnya adam..tp bab sujud ala otromen tu mmg bleh buah nak tergelak tu.. :p

    haiyoo..bila mai putrajaya ni???

    ReplyDelete
  7. comellah adam...dah besar dia ye~

    ReplyDelete
  8. kira ok tu Belle,..Adam pandai sujud dah. Diha tak reti lagi, dia jadi mcm gambar Adam sujud yg 1st tu..hehe..

    ReplyDelete
  9. Sapa la maknye tu ...sejuk perut ibu mengandung ...

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat