Monday, June 13, 2011

Father's Day present-what to give?



Following my entry on Lemot and Lampi... aku terfikir la whether u guys have decided on what to buy as Father's Day presents for your dads or hubbies.

Come get some ideas... (and see which one I'd pick too)

Perfumes? Stylo sunglasses?
:: Alaaa... he might think I'm hinting that he's smelly.
:: Sunglasses dah ada dua, kan Centa? Tu pun siap tertinggal kat rumah orang. Grrr... (kalo hilang, Ayah kena belikan yang baru untuk Mama!!!)


New mobile? iPad? Camera accessories?
:: His mobile is extremely new. Sleek pulak tu.
:: iPad? The ones at home pun tak menang tangan.
:: Camera accessories are expensive and am afraid I'd buy the non-compatible ones! *alasan!!!*


Sport equipment?
:: He wants to involve seriously in tennis after the Sports Day aritu. But would be underutilized I guess. Macam Ogawa mobile seat tu- kesian dia...


Shirt? Belt/Wallet/Tie?
:: Sounds like hantaran kawin pulak. Hmm... tapi nanti Mama beli yang baru, Ayah tak muat pulak. Ayah kan dah KURUSSSS. Kuikuikui...


Or apa kata korang pilih je dari Heartbeat kat atas entry ni (bawah header tu)... boleh customize lagi, you!


For Dads-To-Be (like Jiji-Fify)
Daddy t- shirt' or Daddy survival kits
:: Not applicable.


Write a letter?
:: Heee..this one sounds reasonable and meaningful. (hahaha. Cheapskate!)


I'd just give him my love la... Hahaha (ayat ngelat taknak bagi hadiah).

11 comments:

  1. aku masih belum pikir hadiah nye juga....

    ReplyDelete
  2. Since father's day tahun ni on 19th, and fify's birthday is on 21st, so kira merge je la dua2 tu. kih kih kih ngelatttt!!!

    p/s:tapi fify macam bg hint hari tu, dia kata teringin nak buat BBQ. tapi sy buat2 tak dengar je la, boleh? :P

    ReplyDelete
  3. me pun tak de idea ni..ingat nak buat surprise..emmm

    ReplyDelete
  4. hadiah saya adalah ciuman kasih sayang..wakaka..

    i just prepare food utk makan satu family..hihi..no present2..

    ReplyDelete
  5. dah ada idea ke nak bg hadiah ape babe..i pon igt nak msk2 special jelah kalau xsempat beli hadiah.. :)

    ReplyDelete
  6. Akak nak buat handmade kad jer, something simple and sweet... Tapi dia minta set pancing..

    ReplyDelete
  7. I pon tak tau nak bagi apa nih.

    ReplyDelete
  8. kitaorg wat BBQ, gabung my bday, aisyah' bday, father's day, anak jiran's bday.. semua skali lah. hopefully the weather will be on our side :)

    ReplyDelete
  9. halamak father's day dah dekat la.. i pun belum pikir lagi apa nak kasi ni.. i suka kasi something yang dia akan pakai selalu.. baru dia ingat kita kekeke..

    ReplyDelete
  10. Mother's Day pun tak buat apa2, jd Father's Day pun rasanya tak buat apa2. Mungkin keluar jln2 tapi tak tahu lg.

    ReplyDelete
  11. love is priceless babe! *I pun bg hadiah love je * :p

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat