Wednesday, June 8, 2011

Cara jawab call yang promote personal loan

Biasa la kalo ada yang call dari bank sekian-sekian... nak promote personal loan, with the lowest interest or tempoh bayar balik yang paling panjang.
Kalo anda malas nak layan, apa kata try macam ni....



Caller: Cik ada kad kredit?

Me: Oh takde.

Caller: Cik nak buat personal loan?

Me: Tak la kot...

Caller: Mana tau cik nak buat down payment apa-apa ke.

Me: Tak nak la...saya dah kaya. Awak nak buat loan dengan saya tak?



Caller tu confirm akan terkedu
:P

13 comments:

  1. good suggestion :)
    I wonder who my coming victim would be....muahahahaha!!!

    ReplyDelete
  2. hahaha..okey...saya ikut petua tu..

    ReplyDelete
  3. hahaha..gud idea la babe.. :p

    -zeta-

    ReplyDelete
  4. bagus2x,,nti if dpt call mcm ni i jwb ikut suggestion u bg ni hihi

    ReplyDelete
  5. BAHAHAHA.. mesti kene maki ngan caller tu. :P

    ReplyDelete
  6. hahahaha .. betul jugak,
    bosan la dgn derang ni ... kita kalo boleh taknak terjebak dgn hutang2

    ReplyDelete
  7. haaaaa terima kasih la bg tips ni... terima kasihhh... penat nak menjawab... grrr

    ReplyDelete
  8. hahaha..tips y tiptop.. sy dah jutawan dah..duit dah terlebeh!

    ReplyDelete
  9. wow! idea yang amat bernas-tidak-pernah-terpikir-nak-buat!

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat