Thursday, May 6, 2010

Fofular kejap :P



Weehuuuu!!!

Today, my blog is featured in the Mombloggersplanet. Click here to read more.

TQ, Little Mama ;)

To those newbies yang baru je jenguk dari link Mombloggersplanet, jangan segan silu to drop a line ye?;)
Sebabnya...

  1. Nanti Family Day, at least dah kenal
  2. Saya mungkin makan banyak, tapi saya tak gigit orang :P

11 comments:

  1. uhuk sedeyy tak dpt join :(

    ReplyDelete
  2. farah,
    alaa.. ye ke? i baru ingat muka 2wajib mcm u & azzamoro akan dtg.

    ReplyDelete
  3. lol finally!!!!!!!!!!!@!~

    tambah no 3

    (3): Saya mingkin pakai topi besar so senang kenal! :P

    ReplyDelete
  4. wahhh... was waiting when your blog would be featured pulak sebab kita pun tertanya2 dari mana datangnya snowwybear tu ;)

    ReplyDelete
  5. jiji,
    dont worry.kali ni aku pakai tudung saji pulak..kekeke

    toughcookie,
    maka dah ter'explain' la segalanya.

    ReplyDelete
  6. hallo there!
    br jumpa blog nie..
    :)

    ReplyDelete
  7. eh..bukan mmg belle gigit org ke? ngeeheee

    *ur blog mmg cumil pon =)

    ReplyDelete
  8. ingatkan ada t-shirt ni, dah nak beli dah..hehe

    ReplyDelete
  9. cik nana,
    hi nana..welkam..welkam...

    kizzytf,
    belog je ke? tuan puny belog?

    cuppycakemommy,
    salam ukhuwah.

    unlisted oe,
    xpe..nanti kita propose kat little mama.

    ReplyDelete
  10. wah!!!! u glamer dah la yang!!!! hehehehe.... good for you! :))

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat