Tuesday, May 18, 2010

Syaratnye 1 je


Remember when I blogged about being as happy as a gay?

Hehehe... Setelah mendapat perkenan daripada kekanda MrHubby, maka beta akan berkongsi cerita itu dengan kawan-kawan bloggers sekalian.

Tapi dengan satu syarat...


Beta HANYA akan berkongsi JIKA KOMEN DI ENTRY INI MENCECAH 30 (elehhh...30 je? lorat la kau, Isabelle!).

Saja le buat gini, sebab followers ada ada banyak... silent readers pun ada (my boss, students and ex-students, imitator, kawan baek, kawan x baek, etc.)
Ye la kan..kang beta je excited nak share, tapi xde sapa heran pun, watpe kan?

So, sila le tinggalkan komen di entry ni... esp. yang dalam tulisan hijau yang x pernah surface tu... apa2 komen pun boleh.

By petang ni kalo dah cukup haul... maka anak bulan akan diteropong dan pengumuman pun akan dibuat. Hehehe

31 comments:

  1. saya nak tau..so silalah buat pengumuman nya!! =)

    ReplyDelete
  2. ni komen petama i.nanti i komen lagi.kalau tak cukup haul 30 tuh..aci?kekeke..

    ReplyDelete
  3. Yek eleh belle!!! Baik ko suruh kita orang teka kalo betol kasi hadiah..

    okeh aku anggap ko suruh aku tekan.. hmm...

    Ko nak pi bercuti-cuti eropah!

    ReplyDelete
  4. nak tau2x *penyibuk tak I?* eheh

    ReplyDelete
  5. err hi? leh ke komen camni hehe. motif perlukan 30 comments?? ttiba i terasa i la SR tu kot heheh tapi i penah je tinggal komen :P

    ReplyDelete
  6. mesti lah saye salah sorang yang bertanda hijau itu..ngeh3~

    nak tau..nak tau~!!!!! :D

    ReplyDelete
  7. saya orang pertama komen... huhuhu pn is nak dapat baby kan.... saya teka jer... mmm giat tul pn is berblog ek... amacam student environment skrg... btmbah maju ker... hahaha...

    ReplyDelete
  8. tolong buat pengumuman dengan kadar segera, i dah tergedik2 nak baca ni babe.. hehehe

    ReplyDelete
  9. U harus share cepat yer... i dah tak sabar nak tahu nie.. hehehehe...

    ReplyDelete
  10. HI belle,
    macam2 la belle buat syarat2..nie buat saspen... dah cukup syarat dah?

    ReplyDelete
  11. ye..sy pun nk tahu gak heheh menyibuk kan..erkk kalu komen 2,3x aci tak? nk cukupkan haul hehehe

    ReplyDelete
  12. siap syarat2.. cam nak gi pinang puteri gunung ledang lak hahaha.. hah whachu waiting for.. cerita la :)

    ReplyDelete
  13. hah dah cukup 100 nie, cepat citer lah

    ReplyDelete
  14. ok,sy pon nak tawu...

    ReplyDelete
  15. eh, tak termasuk tulisan hijau tu kan?

    cara bijak nak suruh orang komen nih.. hehehe
    ok, nak tambah komen bagi 30.. :P

    ReplyDelete
  16. sila kira komen saya nih.. ketaq lutut dari minggu lepaih tau dak??

    ReplyDelete
  17. Tambah lagi satu vote..mami jarum apakah ini..akakakakaa...

    ReplyDelete
  18. hoping to read something nice ... but the syarat2 is good enough to make everyone waiting ...:)) Cheers! (nice nice, loike it)...

    ReplyDelete
  19. Belle aku teka lagi..

    ko botak kepala?

    ReplyDelete
  20. Belle aku teka lagi..

    ko botak kepala?

    ReplyDelete
  21. Laa... saban hari aku dok refresh tengok ada berapa komen, baru byk nie jer? ish ish ish....

    mcmana nak announce nie?

    ReplyDelete
  22. eiii....mengade2 betul...CEPAT! I nakt tahu jgk.........

    ReplyDelete
  23. ::Jiji::
    Aku agak dia tak botak kepala..dia botak lain..ahahhaa....cepat..mari kita tgk berapa byk lagi komen bleh masuk! mengada betui dia ni.....

    ReplyDelete
  24. weee...........dia mengada la wei.... entry ni dia nak publish komen yg dia nak je !! EIIIIIIII... cubit kaang! patut la tak load2 komen i...hhhahhaa

    ReplyDelete
  25. Let me make it '30'! :) (better late than never? bleh apply in this context ker? ;P)
    I was away...kalau tak, dah memang cukup syarat dah... :P

    ReplyDelete
  26. HI Is

    Heheh Silent reader. It me kak dah..Congratulation....Berjaya tambah kouta..

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat