Monday, August 3, 2009

Independent Adam

Well, peeps... I just came back from Bandung.
And not yet in the mood to post an entry on the so-called shopping retreat.

So, today...I just wanna share some pix of........


When the mini-me wants to be independent and tries to feed himself...

Cheeky


Okay x mcm ni, Mama?

Tak cukup tangan kanan. The left one should be used too.

Eh...x masuk pulak. Sumbat sikit...



Wait till u see him trying to eat the food that dropped onto his elbow...
Haiihhh...anak...anak....

16 comments:

  1. cepat buat laporan dari bandung....

    ReplyDelete
  2. ye betul tu! ;)
    sila perincikan dgn jelas..tmpt shppping murah, tmpt mkn yg bersih dan halal, hotel yg bersih & selesa serta transportation service yg ada!

    ** jumpa Watie dak di sana? ;)

    ReplyDelete
  3. yaya,
    baiklah ma'am.

    salzahari,
    x hengat punya...
    nnt kita baca dulu apa watie ckp. i think what she experienced is waaay different compared to me.

    ReplyDelete
  4. hahaha tu pakai tangan ke sudu sebenarnye adam?

    ReplyDelete
  5. hehe.. aisyah pon suka sgt telur rebus, mcm adam. siap mkn kuning telur tu skali gus je masuk mulut, smpi kembung2 pipi... kelakar betul budak2 ni kan?

    what did u get from bandung? x sabar tggu entry...

    ReplyDelete
  6. to my Centa,
    do the entry cepat,
    i'll support with segala hujanan dan fakta.
    mcm dlm blog2 BNM, setiap dakwaan beserta dgn hujahan dan contoh.

    hujan emas di negeri org
    hujan batu di negeri sendiri
    emas kalau x keluarkan zakat kena curah emas panas dalam neraka.
    batu xpe,hehehe...

    p/s: lumayan mas...hehehe..

    ReplyDelete
  7. ang wat n3 bandung..t aku nak tlg + ajinomoto..

    *dehydrated*

    ReplyDelete
  8. baguih la adam dah pandai berdikari.. senang skit nak bwk p majlis...

    adam suka telor rebus, oja suka telor dadar...

    ~syoknya p bandung...

    ReplyDelete
  9. farah,
    tu le pasal. sama je mcm x guna sudu.

    oyis,
    lagi boleh nak sekali swallow je.kalo kita kecik2 dulu, harus dah kena marah dgn mak bapak.

    abuzuhair,
    baiklah chentaku.
    tapi gmbr ada kat kamera yone gak. x syok la boh gmbr sikit2.

    bettyone,
    oi...bak mai gmbr2 bandung...

    ummisalsabila,
    ye..pandai bagi comot baju.
    kdg2, dahi/pipi/telinga pun makan (ada nasi melekat)

    pna,
    anak hang mmg senang bela la.
    kalau adam, jenuh aku perisi bawang2 dlm teloq dadar tu.

    ReplyDelete
  10. Independent Cikebum....makngah want some!

    ReplyDelete
  11. is@r,
    yg ni, boleh la. kedonat x boleh bagi.hehe

    iffa,
    boleh buat iklan colgate mcm mama x?

    ReplyDelete
  12. mana2 iklan yg ada sengih2..mmg boleh punya. betui2 ikut mama dia ni :D

    ReplyDelete
  13. seronok tgk bila anak dah independent, tp semakin 'jauh'lah mereka dari kita...

    Aliah pun kdg nak i suap lagi, tapi dia prefer mkn sendiri...tp yg x tahan, sepahlah lps tu. dulu x brp kisah tp rumah baru ni, semut byk!

    ReplyDelete
  14. salzahari,
    kalo buat treatment anai2, confirm semut pun x nmpk batang hidung dah kat umah tu.

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat