Monday, October 10, 2011

Fuh... Bollywood abis



Semalam lepas puas tawaf Midvalley, aku minta MrHubby tapaokan bubur ikan/fish porridge kat Sri Hainan Kopitiam, Section 9. Aku tunggu dalam keta jer sebab Lil Adib membonbon dan Lil Adam tertido.
So, tak tau lah sapa yang entertain dia.

Tapi aku rasa kan..must be someone yang muka ala-ala Bollywood lah.
Cer korang tengok.

Cashier dia KATRINA (Kaif) gamaknye.
Servernya pulak Arjun Rampal.

Muehehehe. Takbulehbelahderrr...


Ok...few pics from yesterday's activity.
The kids and I tunggu kat stage kosong (Chocolate Fair) tu je sementara MrHubby gi masuk KLPF. Tak larat la aku bersesak-sesak dengan nak handle dua anak ni...

So, Lil Adib merangkak atas stage tu sesuka hati keropok sotong SukaHati...


Joined by Lil Adam.

..yang cuba nak makan the big chocolate ('celoket' as he calls it).

Dan balik tu, kitorang ada supir baru...
Oww... kalo duduk tak nampak pulak jalan.

Jadi sambil drive, kena berdiri la....
Sekian laporan hujung minggu ini.

6 comments:

  1. alamak.. sampai ke nak tekan minyak tu? hehe..

    ReplyDelete
  2. Ouh patut aku kol xdijawab. Nasib lah si Adam handsome. And Adib buat aku girigitan! Ada kaitan tau statement tu.

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat