Wednesday, October 5, 2011

Rozita Che Wan's evolution


Aku tak pernah anggap Rozita Che Wan tu lawa giler babas.
Tapi memandangkan baru-baru ni skin care aku dah nak abis, aku cuba nak beralih kepada produk lain. Dan akhirnya aku pilih SAFI RANIA GOLD. Ewahhh...
Maka aku dah gila bajet muka akan jadi macam RCW. Kweng kweng kweng



So, arini baru 3 hari aku guna facial foam, toner dan serum yang ada sekali dalam pack tu.Tengok la lagi 3 minggu apa jadi kat muka aku.



Okay now...memandangkan MAKE-UP REMOVER aku dah nak abis... dan aku tak tau nak beli kat mana brand tu, tolong le suggest...brand apa yang best.
Jangan suggest yang mahal-mahal. Muka aku dah nak iras Rozita Che Wan, tak perlu guna produk mahal-mahal dah. Muehehehe

p/s:
Kepala aku tengah weng prepare untuk presentation esok. Tu yang meraban buat entry ni....

10 comments:

  1. hahaha.. memang iras jugak lah!

    ReplyDelete
  2. hhahahahaha guling2 atas lantai sebab kagum!

    ReplyDelete
  3. mahal x se set nih? huh? ade serum? cam best jek..leh kasi tegang kulit lah kan???

    ReplyDelete
  4. wow wee.. berkesan gile safi rania gold ni klass gitu.. pasni u ganti la rcw tu jadi spokesperson haha

    ReplyDelete
  5. fuyoooooooooooooooooooo

    makeup remover tu i pkai brand maybelline je ;)

    ReplyDelete
  6. makeup remover maybeline..

    anyway..saya jugak guan SRG...okaylah..

    ReplyDelete
  7. yer lahhh sama! macam kembar heheheh

    ReplyDelete
  8. hahaha..cute gambar tu!
    dengar kata safi rania ni bagus...tapi pasal make remover i cannot advice sbb aku basuh muka syampu rambut anak aku jer.. huuuu

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat