Tuesday, October 25, 2011

Woh... Isabelle bajet jadi artis la tu

Korang dah belek majalah NUR yang aku mention semalam?

Haa...ni dia...ceritanya.
 
Hari tu, Jiji blogged about Mama jadi Bintang NUR.  Kali ni, meh bagi chance anak angkat dia pulak. Muehehehe.


Cuma yang takbolehbelah tu, column author tu describe aku as 'KECIL MOLEK'!!!
Bahahaha... Sikit punya tinggi lampai panjang renjong aku ni, dikata kecik molek? 
Oh no...

Korang yang dah lama follow blog ni maybe tau la betapa aku alergik tengok pompuan yang lebih tinggi drp aku. In other words, aku tak suka kalo aku rendang. Muehehe

Dalam banyak-banyak gambar aku dengan students, gambar ni konvo batch Shery yang dia letak.
Tapi takpe la...Harap-harap students dan ex-students aku yang lain tak kecik hati.
Nanti aku suruh diorang vote bagi aku jadi cover girl pulak. Masa tu nanti aku letak gambar diorang. Hewhewhew.


So, sila le gi cari majalah NUR bulan November 2011 ye. Yang ada cover Fida, Elia Jejari Runcing dan Dr Aliaa.




Pagi semalam, masa aku siap-siap nak gi keje, Lil Adam amik majalah tu dan bagi kat aku "Mama, Adam want to see Mama in the book." (suruh aku flip page yang ada muka aku).

Alahai anak.. Aku wonder la anak-anak artis yang selalu mak diorang masuk magazine, apa perasaan diorang.

Hmmm..Sebab tu la Mama tak nak jadi artis, Adam oiii. *sila muntah hijau sekarang*

24 comments:

  1. nama 'isma' ni mmg ad aura tersendiri la.. terus je cm nk g beli majalah NUR tu... tahniah kak..

    ReplyDelete
  2. Nak signnnnnnn....pleaseeeeee :p


    -zeta-

    ReplyDelete
  3. baru tahu nama u sbrnya ismaniza ehehehe

    ReplyDelete
  4. wahhh..ada gaya retisss... ingat nama ko memang isabelle.. hehehe

    ReplyDelete
  5. tak pernah beli nur. petang ni aku cari erk. tumpang bangga :)

    ReplyDelete
  6. wahhhh glemerrr gitu macam retiss. best2 nnt aku p beli jugak :D

    ReplyDelete
  7. nama ko ismaniza..camne leh jadi isabelle???? hahahahaah okeh nanti aku rembat 1 majalah ni sebab ko ade hihihi

    ReplyDelete
  8. ni yg segan ni. saya dah la tak kecil, tak molek plak tu. hukhuk.

    ReplyDelete
  9. kan dah kantoi nama=)ok ok nnt aii g carik itu majalah=)waah bangga masuk majalah nok..tp msm mana leh suka nama isabelle?nnt wat entry=)

    ReplyDelete
  10. huh.. ismaniza? bukan isabelle ke?

    tu ler pasal masa bukan majalah tu konpius kejap. ingatkan pelanduk 2seruap

    ReplyDelete
  11. ya! betul.. sy setjuju dgn Wan nurul Hezrina. Isabelle? apa citer di sebaliknya.

    * best wo.. masuk majalah. glamor gitu... memula ingat nak tumpang tgk jer kat kedai buku. la ni nak gi beli lah.. pasai engkau la itu hehehe.. nak baca apa crita!

    ReplyDelete
  12. pergghh!!! femes!! femes!!!
    jap nk tanya komen psal ni "Pengurus Jatuh Cinta Pada Anuar Zain?" -sila belek beautiful Nara

    wakakaka..saja nk mengHAPIkan u...

    ReplyDelete
  13. Wah...kelas ko isabelle, nak autograph...hehehehehe...

    ReplyDelete
  14. vavavavava sungguh manes berbaju kurung.
    ohhh is, nak sign kat dada plsssssss ;p

    ReplyDelete
  15. wewwiiittt
    glamer! glamer!
    hehe

    ReplyDelete
  16. wah...autograph pleeaseee!! :)

    ReplyDelete
  17. yang masuk dalam majalah tuh lecturer saya :D

    hehe.

    ReplyDelete
  18. minta tolong belikan, dan siap sign and post satu ke plymouth bole ke? hihiih

    ReplyDelete
  19. wah, wah.. masuk majalah tu..
    ari tu, masuk majalah kolum kecik je.. la ni sampai dua tiga pages... makin glemer... :D

    ReplyDelete
  20. wa wa wa...memang teruja baca pasal u dalam Nur....glamer u

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat