Thursday, February 3, 2011

Silver line



Re. my previous entry about the disappointment, thanks a lot for your concern, my dear friends...

It started since yesterday (1 Feb actually)... tapi masa tu aku post entry pasal 30days=berapa kilo tu since I have delayed it (kan janji nak post masa hari ke-30).
Janji punya pasal, aku sanggup ber-wifi kat McD untuk post entry semata-mata. Haha. Poyos!

Hmm... Cuma perasaan tak syok tu terbawa-bawa sampai ke arini.


InsyaAllah, I have a few days (till next week) untuk meng'cover' kekuciwaan ku itu. Hehe. Boleh gitu?
Alaaa.. kan every dark cloud has a silver line?

5 comments:

  1. wah.... macam serupa jer situasi kita nie... tnggu la la 2minggu... lepas geram... dah 30 hari cam nie.. mmg tension skit... cheer up mummy....

    ReplyDelete
  2. setiap yg berlaku telah dijanjikan hikmah oleh-Nya.. banyakkan bsabar yer..

    ReplyDelete
  3. lama tak makan cekelat Cloud 9.. hehe..

    ReplyDelete
  4. Lamanye nak recover balikkkkkk...

    ReplyDelete
  5. erm...keciwa pasai pa pulak? the weight? (sorry ter-blur jap)

    alaaa knowing ur 'historical condition' tak pyhlah keciwa...:)

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat