Wednesday, February 9, 2011

Aidaikmal in the house...


Sapa kata bosan giler dok rumah dalam pantang?
Syok apa dapat special visits... dan paling best bila dapat bertemu mata dengan blogger friends.

The latest one was Aidaikmal!!!


Sembang punye sembang, rupanya she was in BNE too (saja makan angin dari NZ), somewhere in 2005-2006. Geng-geng TESL dia ada la yang aku kenal. What a small world!

And Lil Adib dapat hadiah lagi... (baru la aku tak keringkan botol susu kat drying rack pinggan mangkuk aku. hihi)


...and not to forget, some Zespri kiwi fruits yang besar-besar gedabak. Very the NZ, you! :P



To Aidaikmal, thanks a lot, babe.
Next in line..mmm..rasanya Bibier Karim kot. Tunggu dia touchdown KL on the 12th :)

10 comments:

  1. wahhh..bestnya dpt jmpa Aidaikmal..
    hadiah pon best..nakkk jugak please.. :p

    ReplyDelete
  2. eer.. nape sabelle makin slim nih..

    ReplyDelete
  3. zeta,
    kena la bg adik kat yaya, nescaya dpt hadiah.hehe

    yatie chomeyl,
    hadiah yg org lain bg pun best gak. sentimental kan

    apak,
    xkan jeles kot... sama le awak pun

    ReplyDelete
  4. dtg la rumah buruk i kalo sudi. email me at snowwybear at gmail dot com

    ReplyDelete
  5. apsal si comel adib tu mcm bsr seluar beliau..heheheh..x pe..still comel..yelah mak dia pun comel...slim gitu..huhu..

    ReplyDelete
  6. waaaaah besh besh

    plan punya plan I tak kesampaian lagi... :( perhaps in another 1-2 wks k?

    ReplyDelete
  7. eh. ada entry pasal i la. hiks. malu :">

    zeta: bak kata isabelle, cepat2 la bagi adik kat yaya :D

    ReplyDelete
  8. ati hime,
    itu kain bedung maaa...

    reitak,
    xpe...i fhm.dont worry. dah abis pantang ni.kita leh jumpa somewhere..hehe(gatal nak jalan2)

    aidaikmal,
    alololo...blushing x?

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat