Wednesday, February 23, 2011

Out and about with Lil Adib



Earlier today, I went to the clinic to seek advice from the Dr. Apparently she said, there's nothing much to worry about... So, harap-harap betul la katanya.

Then, I met my former boss, DrWan for a luncheon @ Plaza Shah Alam. Lil Adib behaved so well...


Lepas makan & borak-borak, I went to Mamapasha's place. Macam biasa la... ala-ala 2nd home gitu. Hahahaha. Ada buat 'keje jahat' sikit yang tak boleh reveal kat sini. Heh.

Tengah syok-syok Lil Adib tido tu, I had to make a move sebab cikgu kat nursery texted... saying that she's worried if the EBM yang aku simpan kat situ rosak, sebab freezer diorang macam tak sejuk betul.

Gelabah aku wei....
Aritu aku dah pam ada la dalam 6,7 botol je... tapi sebab freezer aku kecik, dan sebab aku nak defrost, so aku hantar la terus EBM tu ke nursery. Lagipun, tak lama lagi Lil Adib dah nak dihantar ke situ...

Dalam kepala aku dah terbayang nak kena buat entry bertajuk 'Crying over spilled...eh, spoilt milk'. Huhuhu.
Tapi, nasib baik.... aku bau susu tu masih okay. So, sekarang ni... umpama sirih pulang ke gagang, EBM aku pun sudah kembali ke dalam freezer aku... Hahaha

Sekian laporan untuk hari ini.

12 comments:

  1. lil Adib nampak mcm dah besar. bilala dpt pegi jenguk u ni. asyik ada je plan weekend.

    ReplyDelete
  2. ceria n berseri2 u Is. adib pon montel gitu.

    ReplyDelete
  3. eh cepatnya nak hantar adib.. bukan akak cuti 3 bulan ke?

    ReplyDelete
  4. nasib baik ada lg rezeki lil adib...

    ReplyDelete
  5. wah so fast dah standby nursery?

    hmmm biler la nk p jenguk lil adib and adam?everyweekend either outstation or somewhere else :( jap e....

    ReplyDelete
  6. alolo cepat je dh montel gitu!!

    ReplyDelete
  7. dah berapa kg dia? Anyway,kenapa u dah pindahkan EBM ke sana?awalnya...

    ReplyDelete
  8. naisb baik tak apa2 EBM tu..kalau tak, haru la mama adib nangis berlinangan air mata kat nursery tu

    ReplyDelete
  9. bila laa aku nak jumpa ko ni erk..asyik ada kerja ajer weekend..
    nanti ko dah masuk keja, kita jumpa lah..ok :)

    ReplyDelete
  10. Montel lah lil adib.

    Banyak gak tu EBM, klo rosak memang nangis lah.

    ReplyDelete
  11. nasib baik sempat selamatkan ehh..kalau tidak nangis la kau.. :p

    ReplyDelete
  12. eh tak nampak punnn dah sampi Plaza Shah Alam x roger2 akakakak

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat