Thursday, June 24, 2010

Moi in the magz

Dalam 2,3 hari ni jer... aku dapat sms daripada blogger friends (ada juga yang buat entry pasal ni- u know who u are! *wink)... re. my article in a parenting magz. Alaa... ruangan Surat/Emel Pembaca jer. Bukan la ada column sendiri pun... Hahaha

Sebelum ni, ada 2,3 articles of mine kuar kat other magz/newspaper, tapi x la kecoh sangat... maybe sebab ada nama jer, xde gambar trade mark ku itu. Hehe


Actually, I got to know about this 2mths ago... dah nak lupa pun. Sekali last weekend, time dok hadap lunch kat umah, tiba-tiba encik posto datang minta sign untuk satu parcel berisi novel.

At first, I tot... Sejak bila pulak aku order novel ni?
Dah lama aku tinggalkan alam fantasi sastera nie. Last aku baca novel pun, yang MrHubby belikan masa Mother's Day.
Tiba-tiba baru tingat... Hehehe.

Anyway, it's nice when some people out there ada yang realize it's me, whom they knew as Isabelle from this blog.
Rasanya yang perasan tu, mesti sebab tengok sengihan tu kan? Ngee :P Nak nak ada si Adam Botak tu sekali...


p/s:
Oh yes, I love Ziana Zain.. walaupun xjadi berkakak iparkan dia. Kekekeke....
MrHubby, jangan jeles aaa.. kang rugi malam ni Malam Jumaat :P

18 comments:

  1. whoot! whoot! class mak!!!!

    erm, malam jumaat yea.... hehehehe.... (evil grin)

    ReplyDelete
  2. wah wah pemes la sis eh.. ehehhe

    ReplyDelete
  3. wahahaha femes..pasni ley jadik columnist lak..best gak bila u membebel pe.layan.hehe

    ReplyDelete
  4. Ha pesanan utk mr hubby sgt menggelikan ketiak. Kau mmg sgt pervert versi best la Isabelle oii.

    ReplyDelete
  5. glamer la u Is, not only di alam cyber je dah glamer, now dah membolosi media cetak wow weee! n kalo u jd celebrity esok2, i bole claim, 'hello people of the world, itu Isabelle dah tinggalkan jejak kaki dia kat umah I tau. haaa.. jgn xtahu hehehe

    ReplyDelete
  6. Majalah Pa & Ma ker ni isabelle?

    Hehehehe...notti lah pesanan tu.

    ReplyDelete
  7. wah famous okey! dpt royalty tak? patut u charge drg tau. ahaha betul tu mlm jumaat ;P

    ReplyDelete
  8. ni majalah pa&ma keluar bila nih? wa.. glamer la you ..

    ReplyDelete
  9. ehehheehe.. wah glemer u ni yer siap masuk mag bagai...
    btw, ehem ehem... malam jumaat muahahahaha

    ReplyDelete
  10. peminat anuar zain jugakkah? :D

    ReplyDelete
  11. MJ = malam jumaat (haha takde kene mengena tapi iklan dia takleh blah) ;p

    ReplyDelete
  12. fizamior,
    hmm...nak wat apa ye mlm jumaat? (sambil jeling kat mrhubby kat sebelah)

    nadja,
    haha..pemes la sgt.

    lin,
    magz mana la nak bagi i jadi kolumnis tu? harus cepat bankrap :P

    bibier karim,
    bab pervert serah kat i:P

    oyis,
    hahaha.nak gak tu. jgn lupa publish gmbr bukti i pernah ke rumah u..haha

    fiza,
    a'ah.pa&ma july.

    melmikail,
    xde royalti nye.dpt novel jer.

    i_sofia,
    july punye. try le cari.

    lady,
    i punya aktiviti...makan malam je..mlm jumaat ni.hehe

    hanz,
    harusss... xkan la nak drool ke faizal tahir pulak kan?:P

    pinkerton,
    iklan mesti kena catchy...utk marketing yg bagus.

    ReplyDelete
  13. babe! u masuk mag. next time panggil i sekali tau! hahaha

    btw thnks be around. xoxo

    ReplyDelete
  14. hehe..
    pernah baca tulisan is dalam magazine mamy baby...
    eh, ingat tak dulu ada keluar gambar is dalam majalah dara sebelum is pegi australia? :D

    ReplyDelete
  15. ahh aritu prasan...masa belek2 the mag kat the shop...:)

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat