Wednesday, December 21, 2011

Imaginasi anak-anak. Haru...



Anak-anak punya homeworks memang kena pantau, kalau taknak jadi Si Ibu yang Kantoi Jadi Pole Dancer. Hahaha.

Lil Adam's latest artworks (artwork la sangat, setakat kaler tu) were pasted on the nursery's wall.


Cer korang teka yang mana satu dia punya....

Cer teka...cer teka.....


















Cantik la pulak ikan yang dia kaler.
Colourful gitu!
Sampai tak percaya aku dibuatnya.

Aku siap tanya kat Teacher dia "Betul ke Adam yang kaler tu?"


(okay, aku Mama yang keji..sebab tak percaya anak sendiri pandai :P)


Dan bendera ni pun dia jugak yang kaler.



 

Pandainyaaaa...
Anak sapa la tu ye? (*smug*)



Anyway.. those are monitored ones.

Lil Adam ni kalo disuruh melukis, memang pandai guna imaginasi dia. Kalo lukis dinosaur, ada la cacak-cacak kat belakang macam Stegosaurus.

Cuma imaginasi dia tu takut tak tergambar dengan coordination tangan dia tu.
Kang jadi macam ni...naya!!!! Tak ke haru?




posted from Bloggeroid

8 comments:

  1. Oh em gi!!! gambar last tu sangat tak tercapai akalku ahahahahaa

    ReplyDelete
  2. Pandainya adam kaler, tak terkeluar pon.

    ReplyDelete
  3. uahahha kesian budak tu, xpasal2 di tuduh bad kid

    ReplyDelete
  4. aku x leh accept gambo yang last sekali... uishkk hebat!

    ReplyDelete
  5. hahaha...ada2 je ko ni belle..

    ReplyDelete
  6. kesian budak yg lukis roket tu. padahal cikgu nya yg otak kuning

    ReplyDelete
  7. pandailah Adam. Anak Knur yg sulung mmg cantikla kalau mewarna tapi yg tak tahan dia akan marah kat adik dia sbb yg adik masih mewarna siap keluar dari garis semua. Kakak membebel ttak hingat pd adik dia.

    ReplyDelete
  8. tettttttt yg last tu...hahaha..

    bdk2 mmg akan buat apa yg terlintas..parents laaa kne tgk2 kn either betoi ke ape yg depa bacelakukan tu..

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat