Thursday, May 5, 2011

Our milestones



At the age of 4mths, Lil Adib dah pandai chuckle.
Tickle his armpit or simply play peek-a-boo, terkekek-kekek la dia.

video

Kalo angkat je dari atas katil, sengih lebar kemain lagi tayang gusi. Dah tau nak dibawak jalan-jalan la tu!



Lil Adam pulak...
Dah pandai nyanyi Soley Soley.... siap dengan gaya tangan lagi.
Kalo dapat buat video nanti, siap kau Mama upload kat blog ni. Hehehe

Tapi kalo time Mama videokan adik, kemain nyibuk nak enterframe!



Yours truly's milestone?
Dengan jayanya can fit in the old office pants :)
Kalo ada yang nak kata ketat tu, memang dasar suka tengok b*ntot orang le kot, sebab MrHubby cakap okay je.



MrHubby?
Ohhh...ini yang paling maju. Apa yang maju?
Perut...
Hehehe. *lariiiiikkkk*

10 comments:

  1. phewwit! muat seluar :) ko kalo ckp dgn aku tak muat seluar memang aku tak caya pun. Lil adib gerammmmm tgk pipi. Nak cubittttt

    ReplyDelete
  2. senyum akak baca entry ni... :)

    ReplyDelete
  3. hehe cumel kan baby gelak. aiman dulu very the serious, susah nak bagi dia gelak. adik tatau la mcmn pulak.

    ReplyDelete
  4. alahai comei la lil adib ni. sweet ja smile dia geram aunty tengok! adam dok menyelit tu pasaipa. haha!

    http://twinykwinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. selalu milestone utk baby je. ni utk semua dlm keluarga. nice!

    ReplyDelete
  6. makin chubby la lil adib :)
    comelll..

    ReplyDelete
  7. mama ni dah tak sempat nk videokan lil adam tu yg dia dok interframe je ....sian dia ;p

    ReplyDelete
  8. mcm dah bole lps gmbr passport/visa dah adib tu hihihi *wink wink*

    ReplyDelete
  9. suke tgk baby gelak! :)
    yg last sekali tu tak tahan!..haha

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat