Friday, May 20, 2011

Lil Adam's new bag



When I look at Lil Adam nowadays, I'd find myself smiling... sebab 99% orang kata he looks like me. So, rasa mcm tengok diri sendiri- dengan cheeky nye, manja nye, nakal/kuat menyakat nye...I even asked MrHubby "Mama notty macam ni ke?".
Dia angguk.Hehe. Kantoiiii ;P

Baru2 ni, since his Thomas bag pack dah rabak sangat...aku gi cari beg baru untuk dia. Lil Adam tak merungut langsung pasal beg koyak tu...tapi tak sampai hati aku tengok.
Lagipun kang orang tengok, ada lak yang mengata "Mak bapak pakai elok, tapi beg anak koyak camtu pun tak berganti."
Diorang bukan tau jenuh aku cari beg ultraman segenap Lembah Klang... sebab superhero lain hanya bertakhta di hati Lil Adam secara bermusim je. Beg troli Ben10 dia yang ori pun dia tak endah.

Maka, masa kat Penang last week, aku nekad cari sampai jumpa...So, ni la dia begnya (cer tengok muka berseri-seri macam pengantin)...


Yang super bestnya adalah... Aku 'tekan' nyonya yang jual tu cukup-cukup. Beg ni aku bayar RM10 je. Hehe


P/s:Memang aku cari beg kecik je (tak nak beg besar), untuk Lil Adam usung ultraman & monsters dia ke hulu ke hilir.

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. hehhee...i laak dgn Barbie.beg skool dia tu besar skit dari bdn,tp papa dia dah pesan-tade beli2 baru selagi tak koyak. jgn dia pi sengaja koyakkan dah le !!

    ReplyDelete
  2. Kat Tesco Kepong ade satu kedai jual beg Ultraman pelbagai saiz. Lebih kurang cenggini laa rupenye. Saye belikan utk anak saye kat situ laa... Pon sebab dia salah seorang peminat "kipas-susah-mati" keturunan ultraman nih! Mase dapat tuh, dia siap bawak tido sebelah dia, then selimutkan begtuh. Haiyooooo... And now, hari2 bwk pegi taska isi brg2 keper,luan dia. Hehe!

    ReplyDelete
  3. anak aku blom cenderung lg minat2 cartoon yg mana..so xdela kena beli bag2 ni lg..tp aku rasa..xlama lg la tu..mesti aku kena beli beg2 cenggini jugak.. :p

    ReplyDelete
  4. atiqah,
    jgn esok2 nak kawen dgn ultraman, sudahhhh

    salzahari,
    nanti i tepon aliah..suruh dia koyakkan.hehe

    ayyad arieyanna,
    oo..kat kepong ada ekkk?

    zeta,
    haa..tunggu la. xlama lagi la tu

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat