Tuesday, December 3, 2013

Sampai terperchik ayer lior

Ingat lagi scene masa Che'gu Saari ajar anak murid dia?
Che'gu suka main bola
Hari2 che'gu main bola

Che'gu suka main bola
Hari2 che'gu-----tidor

Hehehehe.


Sunggoh kelasik ejaannya, kan? Sa-perti juga kelasik filem-filem zaman dahulu kala.

Jom kita test power bacha iklan yang mengancham ni. 
Ada tak sampai tersembur skrin monitor/ smartphone korang?


Haa..korang jangan gelak.... Jangan gelak.

Ejaan lama ni jauh lebih baik daripada bahasa alien "titew titew" tu tau. Kalau korang gelak jugak, tunggu la zaman akan datang, anak cucu ketawakan zaman kita pulak... Hehehe


4 comments:

  1. ex-boss i sampai la ni pon eja cenggini. poning kalo baca emel dia

    ReplyDelete
  2. mak aku ejaan dia ada lagi style ginih :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kelasik gitu kan?
      tapi jenuh gak nak memahamkannye

      Delete
  3. tp pandai jugak derang guna tempat2, sarong2 tu...

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat