Friday, March 16, 2012

Shoes, Mama!

Lil Adib Tomeyto sekarang dah berani pijak tanah/porch walaupun tak pakai kasut.

Lambat sangat tunggu Mama pakaikan kasut... (Mama busy angkut beg/barang dari kereta).


So,ni la jadinye... Kasut Crocs si abang yang disarungnya. Terbalik pulak tu :P


Published with Blogger-droid v2.0.4

6 comments:

  1. dh jd muka Adam jugak dah si adib ni

    ReplyDelete
  2. alahai comelnye, perangai sebijik cam Ilhan..heheh

    ReplyDelete
  3. cute nyer , setuju, nak rupa mcm abangnyer

    ReplyDelete
  4. pakai terbalik tu kdg2 sampai umur 3-4 thn kan.

    ReplyDelete
  5. Salam

    Lovely Dots berbesar hati menjemput anda untuk meMENANGi Where's Elmo a peek-a-boo book untuk si kecil kesayangan.

    Sila Layari pautan ini -> Lovely Dots March Giveaway untuk mengetahui syarat & langkah-langkah berkaitan.


    Terima kasih.

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat