Thursday, September 30, 2010

Sampai ke Indonesia!



Semalam, boleh dikatakan setiap sejam aku terjaga untuk shee2. Hmm.. dah sampai fasa berulang ke toilet dah. Ni yang aku x suka bila membuyung ni!

Anyway, around kol4 gitu, aku mimpi aku pegi Indonesia. Jumpa Inten, my best friend masa kat Aussie dulu. Siap mimpi dia pregnant tuuu... due bulan Disember ni. Entah apa-apalah aku ni...


Dah la masa raya aritu, niat murni aku nak ikut Mamapasha balik Jakarta tak jadi.

Actually, niat aku nak attend satu conference (Round Table Dialogue) kat Jakarta bulan Nov ni dah terbantut atas sebab exam week tak dibenarkan cuti/attend conference kat luar (takde kena-mengena dengan masalah Msia-Indo). Kecewa gak, sebab memang aku target nak attend 1 conference as a presenter sebab nak perform this year! :( (There goes my dream for APC. Demmit!)

Hmm...nape ye, Indonesia tiba-tiba je revolves aorund me so much?


13 comments:

  1. sampai termimpi2..confirm sampai nanti ni :)

    ReplyDelete
  2. nak kena pi holiday kat indonesia ni beb.. hehe smp mimpi2 gitu..
    :)

    ReplyDelete
  3. testing.. testing.. 1.. 2.. 3..

    ReplyDelete
  4. aahahhahah..tergelak aku tengok komen abg sham! :D

    ReplyDelete
  5. elissmie,
    dah smpi aritu.

    lady,
    last year baru pi bandung.

    adam/abu zuhair,
    ooo..moti ye?

    jiji-fify,
    gigih kan?

    ReplyDelete
  6. hajat tak kesampaian la tu
    tu pasal termimpi2
    hehehe

    ReplyDelete
  7. me plak paranoid--me rasa indon tak selamat/bahaya heheheh

    ReplyDelete
  8. kesiannya.. termimpi2 lg... kalo nk gi kena gi cpt kan, nnt lg sarat dah x leh fly plak ... :)

    ReplyDelete
  9. haa..kau kena beli @ nk dpt ole2@sommething from indonesia kot..sbb tu smpi termimpi2.. :)

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. amboi.. jauh betul mimpinya.. nasib baik free, tak payah naik flight! haha

    (btw word verification: dynono! wth.. adik beradik dynamo kah? haha)

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat