Friday, July 23, 2010

Bz

Banyak benda nak citer nie...
Semua tertunggak. Entries pun semuamasuk draft dulu. Maklum lah..arini baru abis kursus.

Tapi macam x sempat jer nak mencelah join MayaLovesNature dengan Maya Karin arini.
Selasa & Rabu baru ni pun aku hantar students je pegi.



Dengar je nama Maya Karin, yang ex-students pun offer diri nak join bila aku iklankan kat FB. Maklumlah... dia dah single balik.


Ni online sekejap je, tapi masih sempat bloghop sikit-sikit. Sori la tak sempat tinggal komen...

Nanti dah tak bz, aku akan kembali ke pangkal jalan ye... I mean, back to the normal chores la.

5 comments:

  1. kim salam maya karin ek hahah

    ReplyDelete
  2. kim salam maya karin... cakap apak cikidong ucap terima kasih sebab suruh pakai conditioner lepas bersyampu! auuuwwwww!!!

    ReplyDelete
  3. uwaaa... i pun nak tompang sekaki tang kimsalam kat Maya karin tu hehehe

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat