Thursday, July 28, 2011

Awek baru Khairul Fahmi (KFCM)?


Aku tak follow sangat pun pasal KFCM ni actually. Tau sikit-sikit je. Tapi rasanya ramai gak yang kenal dia, dan tau yang dia dah bertunang dengan Elia Jejari Runcing itu.

Kelmarin kecoh pasal kata hubungan KFCM dengan Elia berantakan.... sebab orang ke-3. Beautifulnara ada letak gambar awek yang dimaksudkan (Dahlia Teck).


gambar dahlia teck

Tapi tak tau la betul ke tak.

Cuma kat FB Elia macam dah jelas la pasal ke-bengang-an dia kat KFCM (Apex)...

gambar dahlia teck

Eh...ni awek yang sama ke? Macam lain je nampak...

gambar dahlia teck

gambar dahlia teck

gambar dahlia teck

Gitu le dugaan bertunang ekkk?
Haihh..doniaa...donia

source: here

13 comments:

  1. Haihhhhh...macam² lah. Biasalah tu belle...kekadang bila dah glamer mudah lupa diri. Dugaan bertunang.

    ReplyDelete
  2. Dari bercerai lepas kawin baik dari skrg dah tau perangai sebenar. Kfcm baru nak naik, muda pulak tu. Adat la tu. Eh bukan adat, tapi tu la tak kuat iman kot.

    ReplyDelete
  3. Masalah jadinya bila baru nak naik banyak gosip keluar, prestasi pun boleh drop

    ReplyDelete
  4. tu la pompuan... baru dpt gambo mcm tu terus meroyan... laki2 cool jer... bukan dia buat per pun.. bukan dia pegi majlis tunang lain pon.. apola... pastu maki2 kat fb... apola.. baik pegi ngedate huh!

    ReplyDelete
  5. hati manusia..mmg cepat berubah..lain la hati ayam..sedap dimkn..hehehe :p

    -zeta-

    ReplyDelete
  6. haaa gossip gossip. tapi kalau betul la...tak la cun tera mana pun aweks baru tu. cun lagi hang belle. hehehehhe

    ReplyDelete
  7. Tu la orang kata dugaan bertunang kan..

    ReplyDelete
  8. kang jadi kes cam mawi - ina naimla pulak...tula,kawin je la cepat..huhu

    ReplyDelete
  9. haihh darah muda, popular pulak tu tetiba ada awek lagi cun nak ngorat mestila tak tolak...

    ReplyDelete
  10. orang femes macam tu lah..ade jep gosip2 panass! betul @ tdak hnya empunya tahu~

    ReplyDelete
  11. lelaki biasa la kan.ada duit,fofular, mudah la lupa diri..aduss la apex.jgn jatuh kan maruah the red warrior sudah.

    ReplyDelete
  12. siapa Khairil Fahmi ni? ($*%(&^*(^

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat