Tuesday, June 5, 2012

Kentut = global warming

Panas betul lately. Hangat tak hengat donia (bagus, sebab ingat akhirat).

Aircond bilik aku ni weng ke apa, tak tau la. Full blast pun macam dok terasa bahang neraka je. Tau la aku banyak dosa. Tapi korang pun ada rasa panas gak kan? Hehe. So, jangan gelakkan aku.


Anyway, saintis berpendapat global warming could be due to dinosaur's fart???


Hmmm... *garu-garu dagu ala si bijak pandai Isaac Newton*


Lama benau kentut tu terpendam ye. Sekarang baru terasa bahangnye?

Apa pendapatan korang?


Eheh. Mengada kan aku, buat entry sempena World Environment Day. Cas bagus sebab laki bini orang environment.


Published with Blogger-droid v2.0.4

6 comments:

  1. ha...biar betul. takkan panas sbb kentut Dinosoaur.

    ReplyDelete
  2. nak tuding jari kat somebody pon, biar logik. kesian dinosaur jd scapegoat, eh scape-dinosaur

    ReplyDelete
  3. terjumpa info ni, juga pasal kentut… sharing is caring :) - Soal Jawab Tentang Kentut

    ReplyDelete
  4. erk?? biar betul... tak kan la dinasour...

    ReplyDelete
  5. punca pemanasan global 150juta tahun lalu la kak, bukan pemanasan global sekarang.

    ReplyDelete
  6. jawapan dari orang environment gak...

    kalo nak tau kebenaran kentut memanaskan alam, cuba berkurung 8 orang dalam 1 bilik dan lepaskan kentut beramai2...

    dan kebenarannya adalah...alam dalam bilik itu tak terasa panas pun tapi dipenuhi bau gampang ada la...nak effect lagi best makan durian...

    renung2kan dan selamat mencuba...

    ReplyDelete

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat