Saturday, August 20, 2016

Girlie stuff with BFF

Dah lama jugak aku tak berfacial-facial kat saloon ni. Paling-paling aku tenyeh muka sendiri je.

So alang-alang birthday Diah aritu, aku pun treat dia untuk facial and massage. Dah lama giler tingin nak ber-girls day out dengan Diah, tapi tu la...ada-ada je halangan.


Pagi-pagi lagi kitorang dah gi Setia Alam, mencari tempat nih.


Wahhh..product Dermalogica diorang guna rupanya.


Sampai kat bilik massage, kena salin baju dulu la...dan baring tadah muka/badan kat beautician tu.



Gambar masa sesi facial dan massage berlangsung, tak dapatlah nak tempek sini.
Anyway, cukup la kalau aku ceritakan...kitorang sama-sama rasa macam nak terajang orang, especially masa beautician tu dok korek-korek segala whitehead blackhead.
Wakakakaka.

Dan yang bengongnye, beautician tu seronok sangat dok gabuih muka aku...sampai termasuk sikit product tu dalam mata, Hampeh betul. Berhari-hari jugak la mata aku berair pedih.


Us after the facial and massage. Hahaha.
Nampak berseri tak?

Sebelum balik rumah, singgah dulu makan ayam penyet! Nyum...
Tengok... muka dah cantik, dah tak perlu tempe dalam hidangan untuk kulit kelihatan gebu macam Khir Toyo.
Looking forward to having more hangouts like this.

No comments:

Post a Comment

Thanks for reading!
Feel free to leave comments here.

Nuffnang ads

My Heartbeat